Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iul 2011 - Anul XVI, nr. 155 (4753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vanghelie, despre Funeriu: Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă

Luni, 4 Iulie 2011 (13:42:07)

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, că, în urma rezultatelor înregistrate la examenul de bacalaureat, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, "pe fond ar trebui să plece acasă".

Întrebat, înainte de şedinţa BPN a PSD, despre situaţia apărută după publicarea rezultatelor la bacalaureat, Marian Vanghelie a menţionat că Daniel Funeriu a încercat să creeze "un artificiu" cu camerele de luat vederi plasate în sălile de examen, dar a cauzat, de fapt, "un dezastru".

"A încercat să creeze acest artificiu cu camerele şi a creat un dezastru. Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă", a susţinut vicepreşedintele PSD.

El a spus că ministrul Funeriu făcea declaraţii în timp ce secretarul de stat Oanea Badea "îi spunea la ureche ce să vorbească".

"Vă aduceţi aminte când adjuncta domnului ministru îi spunea la ureche ce să vorbească? Deci ăsta cred că este un mesaj pentru toţi. Săracul, dacă nu ştie ce probleme are de făcut acolo, cum să poată să ajungă..?", a spus Vanghelie.

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, că demisia ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu şi înlocuirea acestuia cu o persoanlitate recunoscută şi apreciată, "capabilă de viziune", se impune cât mai repede.

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, îi invită pe preşedinţii partidelor de opoziţie la o discuţie serioasă despre viitorul educaţiei din România, pe baza Legii educaţiei, după ce a fost anunţată promovabilitatea de 44,47 la sută la bacalaureat, înainte de contestaţii.

Peste 200.000 de elevi au fost înscrişi la această sesiune a bacalaureatului, din care 90.765 au promovat înainte de contestaţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vanghelie, despre Funeriu: Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă.
 Vizualizări articol: 435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vanghelie, despre Funeriu: Pe fond, cred că ar trebui să plece acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei