Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 ian 2011 - Anul XVI, nr. 17 (4615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ambulanţă în care se află un copil în stare gravă, rămasă înzăpezită în Vaslui

Duminică, 23 Ianuarie 2011 (16:51:13)

 O ambulanţă a rămas blocată în zăpadă, duminică, în timp ce se deplasa în localitatea vasluiană Soci, de unde urma să preia un copil în vârstă de patru ani, aflat în stare gravă, în cele din urmă copilul fiind dus cu o sanie la maşina Salvării, care după ce a reuşit să plece s-a înzăpezit din nou.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui, autosanitara a rămas înzepezită la doi kilometri de locul solicitării, din cauza ninsorilor ambundente şi a viscolului care a făcut impracticabil drumul spre localitatea Soci, comuna Ghergheşti.

La recomandarea echipajului de pe ambulanţă, părinţii copilului l-au luat pe acesta într-o sanie trasă de cai şi l-au dus până la autosanitară, care între timp reuşise să iasă din zăpadă. După preluarea copilului, ambulanţa a rămas din nou blocată în zăpadă.

"Odată ce a fost preluat de echipajul medical, copilul a fost stabilizat, acesta prezentând febră mare de mai multe zile. Am solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a primarului din Ghergheşti pentru a reuşi să scoatem din zăpadă ambulanţa", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Aurora Popa, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

La ora transmiterii acestei ştiri, un echipaj de la ISU se deplasa spre locul unde ambulanţa a rămas blocată în zăpadă, iar împreună cu autorităţile locale din Ghergheşti va încerca scoatera autosanitarei din zăpadă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ambulanţă în care se află un copil în stare gravă, rămasă înzăpezită în Vaslui.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambulanţă în care se află un copil în stare gravă, rămasă înzăpezită în Vaslui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei