Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 aug 2009 - Anul XIV, nr. 196 (4182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traian Băsescu va fi susţinut până la capăt de PDL - Cezar Preda

Duminică, 23 August 2009 (15:43:14)

PDL va fi solidar cu Traian Băsescu până la capăt, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul democrat-liberal a precizat că toţi membrii PDL au obligaţia de a fi definitiv solidari cu preşedintele Traian Băsescu, cu atât mai mult cu cât acesta a fost şi candidatul partidului la prezidenţialele trecute.

Preda a adăugat că de aceeaşi solidaritate din partea membrilor PDL trebuie să se mai bucure şi preşedintele partidului, Emil Boc, în timp ce, în cazul miniştrilor, membrii democrat-liberali nu au obligaţia să manifeste aceeaşi atitudine. "Cu Traian Băsescu trebuie să fim solidari de la început până la sfârşit. Miniştrii nu au nevoie de solidaritate", a spus Preda.

În acelaşi context, deputatul a adăugat că în această perioadă se încearcă blamarea lui Traian Băsescu prin orice mijloace, inclusiv prin raportarea la unele acţiuni ale membrilor familiei sale.

"Se caută tot felul de teme cu atac la Băsescu în ceea ce înseamnă candidatura preşedintelui pentru un nou mandat. Se încearcă blamarea sa prin orice mijloace, atacând fie lideri ai PDL, fie atacând anumite acţiuni, inclusiv ale familiei sale, încercând să responsabilizeze preşedintele pentru aceste chestiuni. Acestea sunt acţiuni care nu mai ţin însă la români. Eu cred că Traian Băsescu va lua un nou mandat, fără probleme, cu sprijinul total al PDL", a comentat Preda.

Preda s-a referit şi la atitudinea preşedintelui PDL Emil Boc faţă de Traian Băsescu şi scandalul în care a fost implicat recent fratele său, Mircea Băsescu.

"Poziţia lui Emil Boc faţă de această încercare de a duce în spaţiu public o temă fără conţinut şi fundament a fost de bun augur. Şi eu am intervenit în acelaşi mod. Ce legătură are această chestiune fără efecte juridice, ci doar pe supoziţii cu Traian Băsescu. Noi vom fi solidari cu preşedintele ţării, iar asemenea acuzaţii fără fundament trebuie să rămână doar la nivelul celor care sunt împotriva lui Traian Basescu", a mai declarat Preda.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Băsescu va fi susţinut până la capăt de PDL - Cezar Preda .
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traian Băsescu va fi susţinut până la capăt de PDL - Cezar Preda0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei