Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 iun 2008 - Anul XIII, nr. 149 (3830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Perjă: Sunt cam mulţi jucători străini în Liga I şi nu mai avem loc noi, românii

Vineri, 27 Iunie 2008 (13:41:18)

 Fundaşul Dănuţ Perjă a declarat, vineri, după antrenamentul de dimineaţă al echipei Rapid, că sunt prea mulţi jucători străini la formaţiile din Liga I, iar fotbaliştii români îşi pierd locurile de titulari.
  "Sunt cam mulţi străini în Liga I, nu mai avem loc noi, românii. Şi nici nu plecăm în străinătate. Ai noştri rămân aici şi vin alţii. E bine însă într-un fel că vin străini, pentru că va creşte concurenţa, iar cei care vor fi mai în formă şi care au valoare vor juca", a spus fundaşul.

Perjă afirmă că nu îşi poate da seama de valoarea jucătorilor străini transferaţi de Rapid în această vară. "Nu poţi să îţi dai cu părerea despre ei deocamdată, pentru că jucătorii noi au făcut numai antrenamente. Să înceapă jocurile amicale şi vom vedea atunci dacă vom avea un viitor mai bun sau nu. Aducerea de jucători străini e politica clubului, noi, jucătorii, nu putem decât să ne antrenăm şi să luptăm pentru posturile noastre în echipă", a menţionat Dănuţ Perjă.

Fundaşul speră ca oficialii rapidişti să îl anunţe din timp dacă nu mai este nevoie de serviciile sale pentru a-şi găsi o altă echipă. "Suntem cam mulţi, sperăm să ne anunţe la timp. Oricum, trebuie să mai plece câţiva, dar nu ştim care dintre noi va fi", a adăugat jucătorul rapidist.

În opinia lui Dănuţ Perjă, Spania va câştiga titlul european. "Spaniolii au fost mai buni, ruşii în schimb nu au mai avut aceeaşi forţă, au fost prea moi. Spaniolii sunt spanioli. Spania va fi campioană europeană", a precizat Perjă comentând semifinala Spania - Rusia, scor 3-0.

Mijlocaşul Ştefan Grigorie şi-a reluat vineri dimineaţă pregătirile la baza sportivă Pro Rapid, antrenându-se însă separat de restul lotului. Încă nerefăcut după o accidentare mai veche, el a declarat că sunt şanse mici să facă deplasarea cu Rapid în turneul din Elveţia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Perjă: Sunt cam mulţi jucători străini în Liga I şi nu mai avem loc noi, românii.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perjă: Sunt cam mulţi jucători străini în Liga I şi nu mai avem loc noi, românii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei