Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 213 (8437)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Polițiștii au confiscat o autoutilitară burdușită cu țigări de contrabandă

Luni, 11 Septembrie 2023 (15:10:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Polițiștii de la Secția Rurală Marginea au oprit în trafic, luni dimineață, pe DN 2E, o autoutilitară care circula pe sensul spre Marginea, existând informații că transporta o cantitate mare de țigări de contrabandă.

La volan era în tânăr în vârstă de 33 de ani, din Vicovu de Jos, iar la deschiderea mașinii s-a constatat că aceasta era realmente burdușită cu baxuri de țigări.

Mașina a fost condusă sub escortă la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, pentru efectuarea activităților criminalistice și procedurale.

După inventariere a rezultat un transport de contrabandă foarte mare pentru un astfel de vehicul. În mașină au fost inventariate 39.890 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară (799.800 de bucăți de țigarete).

Având în vedere transportul mare și informațiile existente se încearcă extinderea cercetărilor. ”Prin Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, au fost dispuse măsuri de documentare suplimentară a cauzei, în vederea stabilirii trasabilității și a circuitului infracțional, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Bărbatul de la volan a fost introdus în arest, reținut pentru 24 de ore, iar mașina a fost pusă sub sechestru, în vederea confiscării.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au confiscat o autoutilitară burdușită cu țigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 1760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii au confiscat o autoutilitară burdușită cu țigări de contrabandă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei