Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 apr 2023 - Anul XXVIII, nr. 77 (8301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Humoreanul Bogdan Botezatu va juca la Mondiale cu naționala de minifotbal a României

Luni, 3 Aprilie 2023 (18:37:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Echipa națională de minifotbal a României, cu humoreanul Bogdan Botezatu jucător de bază, a reușit să acceadă la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc în Germania, în luna iunie, după ce a realizat un parcurs foarte bun la turneul de calificare EuroCup Socca, de la Chișinău. „Tricolorii” au câștigat grupa din care au făcut parte după 3-0 cu Spania, 2-2 cu Albania și 15-0 cu Luxemburg, pentru ca în fazele eliminatorii să treacă de Cipru (2-0) și Georgia 3-1. Calificarea la Mondiale fiind deja rezolvată, reprezentativa României a avut o evoluție curajoasă în finala turneului de la Chișinău, disputată împotriva redutabilei selecționate a Kazahstanului, care este vicecampioană a lumii. „Tricolorii” au fost egalați la trei pe finalul timpului regulamentar de joc, fiind învinși, ulterior, la loviturile de departajare.

În vârstă de 30 de ani, Bogdan Botezatu a jucat fotbal în tinerețe la Rapid CFR Suceava, Știința Miroslava și Bucovina Pojorâta în eșaloanele valorice doi și trei din țara noastră, având și o experiență la o formație de liga a III-a din Turcia. În prezent, Bogdan este profesor de sport la școala gimnazială din Rediu, o localitate de lângă Iași, manager al școlii de fotbal „Magic Boys” din ultima capitală a Moldovei, un jucător apreciat de minifotbal și proaspăt tătic.

„Sunt fericit că am reprezentat cu succes România. Au fost șapte zile de muncă, sacrificii și meciuri și momente frumoase. Am obținut calificarea mult dorită și am jucat o finală de EuroCup International împotriva vicecampioanei mondiale, pierdută la penalty-uri. Mulțumesc selecționerului pentru încrederea acordată și sunt recunoscător tuturor celor care mi-ați trimis mesaje de susținere”, a declarat Bogdan Botezatu la finalul turneului de la Chișinău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humoreanul Bogdan Botezatu va juca la Mondiale cu naționala de minifotbal a României.
 Vizualizări articol: 691 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humoreanul Bogdan Botezatu va juca la Mondiale cu naționala de minifotbal a României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei