Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 296 (8213)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șoldan dă asigurări că autostrada Pașcani-Suceava-Siret va fi finanțată prin Programul Operațional pentru Transport

Vineri, 16 Decembrie 2022 (20:30:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a dat asigurări că autostrada Pașcani-Suceava-Siret va fi finanțată prin Programul Operațional pentru Transport, care a fost aprobat vineri de Comisia Europeană.

“Aceasta este o veste bună transmisă de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Suma alocată prin Programul Operațional de Transporturi până în 2027 este de 9,6 miliarde de euro, din care 4,65 miliarde sunt fonduri europene nerambursabile.

Ministrul Sorin Grindeanu a anunțat că printre proiectele care urmează să fie finanțate prin POT 2021-2027 se numără: autostrăzile Sibiu-Pitești, Sibiu-Brașov, Ungheni-Iași-Târgu Neamț-Târgu Mureș (mai puțin sectoarele finanțate prin PNRR), Brașov-Bacău, Timișoara-Moravița și Pașcani-Siret”, a spus Gheorghe Șoldan. El a adăugat că vor mai fi finanțate extensii și modernizări ale infrastructurii feroviare, inclusiv rețeaua de metrou, dar și proiecte pentru îmbunătățirea condițiilor de navigație pe Dunăre.

“Vor fi făcuți repede pașii pentru proiectarea și executarea lucrărilor la Autostrada Pașcani-Suceava-Siret. O garanție că acest drum rapid se va face este că Sorin Grindeanu este ministrul Transporturilor care a reușit în decurs de un an să finalizeze toate procedurile greoaie pentru stabilirea constructorilor la autostrada A 7 de la Ploiești la Pașcani”, a precizat deputatul PSD de Suceava. El a mai precizat că tot Sorin Grindeanu este ministrul Transporturilor care va accelera procedura și pentru tronsonul Pașcani-Suceava-Siret, astfel încât să avem autostradă la Suceava cât mai repede.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoldan dă asigurări că autostrada Pașcani-Suceava-Siret va fi finanțată prin Programul Operațional pentru Transport.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoldan dă asigurări că autostrada Pașcani-Suceava-Siret va fi finanțată prin Programul Operațional pentru Transport0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei