Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 260 (8177)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Niculai Barbă a prezentat oportunitățile de investiții din județ la Forumul cooperării descentralizate româno-franceze

Vineri, 4 Noiembrie 2022 (17:36:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă a prezentat, vineri, oportunitățile de investiții din județ la Forumul cooperării descentralizate româno-franceze. Niculai Barbă a spus că acest forum, care se desfășoară la Brașov, reprezintă un eveniment organizat periodic, alternativ în România și Franța, prin care se pune în aplicare parteneriatul strategic dintre cele două țări.

El a explicat că acest parteneriat este consfințit prin Declarația Parteneriatului strategic dintre România și Franța, adoptată în 2008, prin semnarea Foii de parcurs de către prim-miniștrii român și francez la 21 februarie 2013, actualizată la 10 iunie 2016 și 26 octombrie 2020. „Obiectivul acestui Forum este încurajarea cooperării descentralizate între unitățile administrativ-teritoriale din România și din Franța în diverse domenii: cultural, educațional, științific, ecologic, economic, sportiv, turistic etc.”, a spus Niculai Barbă.

Vicepreședintele CJ Suceava a arătat că la ultimele ediții organizate în România, la Constanța, în 2013, și în Franța, la Lyon, în 2019, un accent deosebit a fost pus pe cooperarea economică, în sensul identificării oportunităților de investiții și stabilirii de contacte directe între mediul de afaceri din cele două țări. Niculai Barbă a mai declarat că la forumul de la Brașov participă 150 de invitați, din care 60 sunt din străinătate. Printre participanți se numără și reprezentanți ai administrației publice din Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculai Barbă a prezentat oportunitățile de investiții din județ la Forumul cooperării descentralizate româno-franceze.
 Vizualizări articol: 434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niculai Barbă a prezentat oportunitățile de investiții din județ la Forumul cooperării descentralizate româno-franceze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei