Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 181 (8098)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marele premiu oferit la tombola Bucovina Motorfest va fi o motocicletă Yamaha 2YL Custom

Joi, 4 August 2022 (18:04:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marele premiu care va putea fi câștigat la ediția de anul acesta a Bucovina Motorfest este o motocicletă Yamaha 2YL Custom. Motocicleta este oferită de Legio Phoenix MC Romania și Trutzi. Premiul al doilea va consta într-o chitară Squier Stratocaster by Fender, oferită de eXpertware, iar premiul al treilea va fi un voucher de cumpărături în valoare de 1.000 lei la comercianții de produse moto-rock din incinta festivalului. La tombolă vor participa toți cei care vor cumpăra un tricou oficial al festivalului, iar extragerea câștigătorilor se va face sâmbătă seara, în timpul concertelor.

Bucovina Motorfest are loc în perioada 5-7 august, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei. Bucovina Motorfest, una dintre cele mai întruniri ale motocicliștilor din țară, este organizat de Legio Phoenix MC România, în asociere cu Primăria și Consiliul Local Suceava. La ediția aceasta, participanții vor avea parte de concerte susținute de unele dintre cele mai cunoscute trupe de rock din țară, cascadorii pe două roți, concursuri și o paradă moto.

Motocicliștii sunt așteptați să ajungă pe platoul Cetății de Scaun în cursul zilei de vineri, când, de la ora 19:00, vor începe și concertele susținute de trupele Heresy (Costa Rica), Bucium și Cargo. Pentru a doua zi a festivalului, sâmbătă, 6 august, este pregătită o paradă moto, care va pleca de pe platoul cetății în jurul orei 15:00 și se va îndrepta spre Iulius Mall Suceava. Aici vor fi organizate concursurile și competițiile între motocicliștii, iar publicul va avea parte și de un spectacol de cascadorii pe două roți oferit de doi motocicliști din Ungaria. Cei doi cascadori sunt Madman Ricsy și Baranyi Tibi, care le vor oferi spectatorilor moto stunt show de excepție.

Sâmbătă seara, tot de la ora 19:00, vor începe concertele trupelor Scarlet Aura, Trooper și Iris – Cristi Minculescu – Valter – Boro. De precizat că brățările pentru intrarea la Bucovina Motorfest pot fi achiziționate și la intrarea în incinta în care va avea loc evenimentul de pe platoul cetății. Biletele se pot cumpăra și online, pe www.ambilet.ro.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marele premiu oferit la tombola Bucovina Motorfest va fi o motocicletă Yamaha 2YL Custom.
 Vizualizări articol: 1166 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marele premiu oferit la tombola Bucovina Motorfest va fi o motocicletă Yamaha 2YL Custom0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei