Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 151 (8068)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliția organizează concurs pentru angajarea a 28 de ofițeri și agenți

Joi, 30 Iunie 2022 (14:09:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Reprezentanții IPJ Suceava anunță că au demarat procedura de ocupare, prin concurs de încadrare directă, din sursă externă, a 28 posturi vacante de ofițer/agent de poliţie. Înscrierea candidaților se va realiza, până la 12 iulie 2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 12 iulie 2022 doar până la ora 16:00), online, la adresele de e-mail sursaexterna@sv.politiaromana.ro sau resurseumane@sv.politiaromana.ro, în funcție de postul scos la concurs. Posturile vacante sunt de ajutor de șef de post în localitățile Fântânele, Marginea, Voitinel, Slatina, Bălăceana, Breaza, Moldova Sulița, Preutești, Vama, Cârlibaba, Dornești, Stulpicani, Valea Moldovei, Crucea și Arbore. De asemenea, se mai caută persoane pentru a ocupa funcții de agent la polițiile din Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și Gura Humorului. Poliția mai caută un sociolog pe analiza și prevenirea criminalității, dar și un psiholog pe siguranța școlară. Concursurile vor consta într-un test scris, iar pentru posturile din specialitatea ordine publică, rutier, arest, acțiuni speciale și în susținerea următoarelor probe eliminatorii: evaluarea performanțelor fizice sau proba practică în perioada 8-29 august 2022.

Proba scrisă va consta într-un test scris, de tip grilă, elaborat de către Comisia de angajare din cadrul IGPR din tematica şi bibliografia recomandate, având ca scop verificarea cunoștințelor de specialitate pe care le au candidații şi va avea loc la data de 3 septembrie 2022.

Informații privind condițiile de participare la examen și conținutul dosarului de recrutare ori alte date utile se regăsesc pe site-ul de internet al inspectoratului, http://sv.politiaromana.ro – secţiunea „Carieră – ocupare posturi vacante”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția organizează concurs pentru angajarea a 28 de ofițeri și agenți.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliția organizează concurs pentru angajarea a 28 de ofițeri și agenți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei