Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2021 - Anul XXVI, nr. 253 (7865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri necesare

Restricții de circulație vineri și sâmbătă, pentru desfășurarea Raliului Bucovinei

Joi, 28 Octombrie 2021 (12:05:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
  • În municipiul Suceava, vineri, Strada Parcului va fi total închisă până seara, iar pe Nicolae Bălcescu ar putea fi impuse restricții temporare, când sunt aduse mașinile de concurs, pentru prezentare

Cea de-a zecea ediție a Raliului Bucovinei, care începe vineri, 29 octombrie, cu o etapă superspecială în municipiul Suceava, impune și luarea unor restricții de circulație, necesare pentru siguranța tuturor.

Astfel, vineri, în Suceava, se va închide total strada Parcului, de la noul sens giratoriu până sus la Cetatea de Scaun, între orele 10.00-18.00.

Posibile restricții de trafic, temporare, ar putea să fie luate și pe strada Nicolae Bălcescu, la km 0 al orașului, unde mașinile din concurs vor fi aduse pentru a fi prezentate și supuse verificărilor tehnice inițiale, urmând ca de la ora 13.30 să înceapă etapa superspecială Suceava Rally Show, pe traseul special amenajat înspre Cetatea de Scaun.

Restricții de trafic vor fi și sâmbătă, pe DN 17A, între Sadova - Paltinu - Ciumârna, în intervalul orar 07.00-18.00.

La această a zecea ediție a Raliului Bucovinei și-au anunțat participarea aproximativ 70 de echipaje, ceea ce reprezintă un adevărat record.
La competiție nu se vor amenaja zone pentru spectatori, ca urmare a noilor restricții impuse de autorități pe fondul luptei împotriva pandemiei de Covid-19.
Tot în acest context, vineri, în ziua când competiția va avea loc în municipiul Suceava se va deschide un centru de vaccinare în fața Casei de Cultură. Mai mult, trei dintre persoanele vaccinate vor putea urca în mașinile de raliuri.
Raliul Bucovinei este a X-a etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2021 și este organizat de XS Motorsport în colaborare cu Consiliul Județean Suceava, primăriile municipiilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Mașina oficială a competiției este Toyota.

 

Această ultimă etapă a Campionatului Național de Raliuri Betano 2021 propune participanților parcurgerea unui total de 81,70 km de concurs, împărțiți în 6 probe speciale, 4 dintre ele distincte, PALTINUL (12,20km) urmând a fi parcursă de 3 ori. Celelalte probe sunt SADOVA (12,30km), VATRA MOLDOVIȚEI (16,50km) și SUCEVIȚA (16,30km). Suprafața de rulare este asfalt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricții de circulație vineri și sâmbătă, pentru desfășurarea Raliului Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Restricții de circulație vineri și sâmbătă, pentru desfășurarea Raliului Bucovinei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei