Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 180 (7792)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Restricții de circulație în zona Pieței George Enescu, care se vrea să fie finalizată anul acesta

Miercuri, 4 August 2021 (13:54:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape întreaga lună august, în zona Pieței George Enescu, mai exact pe Aleea Saturn, vor fi impuse restricții de circulație, pentru a putea fi efectuate lucrările de modernizare, în special racordul la utilități și accesul în parcarea subterană.

“Lucrările la construirea Pieței George Enescu, cu parcare subterană, intră în linie dreaptă. În perioada următoare se va turna rampa de acces în parcarea subterană și se va face racordul la utilități, motiv pentru care în intervalul 01.08-26.08.2021 vor fi restricții de circulație pe Aleea Saturn”, a anunțat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Pe lângă aceste operațiuni, mai trebuie realizate finisajele în parcarea subterană, montarea acoperișului și a panourilor tip sandwich la hala pieței.

“Stadiul fizic de realizare a lucrărilor este de 60%. Ne propunem să finalizăm lucrările de construcție până la sfârșitul anului. Cetățenii din cartierele George Enescu și Obcini vor avea o piață modernă”, a adăugat edilul sucevean, care a verificat periodic în teren stadiul de executare a lucrărilor.

Investiția de modernizare a Pieței George Enescu, cu tot cu cea de-a treia parcare subterană din oraș, cu 70 de locuri, va fi continuată cu refacerea întregii zone din jur, inclusiv Aleea Saturn și Aleea Venus.

Lucrările de modernizare a Pieței George Enescu au început la finele anului 2019, după mutarea comercianților, cu tot cu chioșcuri și tarabe, pe un teren privat, alăturat.

Valoarea totală a proiectului, demarat de municipalitatea suceveană din fonduri proprii, inclusiv credite, este 10.248.463 de lei, iar lucrarea de execuție a fost atribuită prin licitație asocierii de firme SC SUCT SA – SC Loial Impex SRL - SC Don Proiect SRL.

Accesul în parcare se va face pe un sens unic, de pe strada Aleea Saturn cum se vine dinspre Universitate, iar ieșirea va fi tot pe strada Aleea Saturn, dar spre Star Mod.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricții de circulație în zona Pieței George Enescu, care se vrea să fie finalizată anul acesta.
 Vizualizări articol: 1171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Restricții de circulație în zona Pieței George Enescu, care se vrea să fie finalizată anul acesta5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei