Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 151 (7763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Școala de Vară „Cireșarii lui Creangă”, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava

Joi, 1 Iulie 2021 (09:06:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 5-9 iulie, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava se va desfășura prima ediție a Școlii de Vară „Cireșarii lui Creangă”. Cei aproximativ 100 de participanți, elevi din învățământul primar, vor fi implicați timp de cinci zile în activități variate, coordonate de cadre didactice și voluntari, pe parcursul cărora vor avea parte de experiențe inedite de învățare, într-un mod interactiv, ludic, specific vârstei. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Asociația Părinților EDUCRED, Centrul Local al ONCR „Ținutul Fagilor” Suceava.

După cum ne-a spus prof. Laura Dascălu, de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava,acest proiect a fost inițiat de către cadrele didactice din școală ca răspuns la nevoia elevilor de a experimenta situații de învățare noi, proiectate în cadru nonformal, menite să le dezvolte beneficiarilor abilitățile de viață legate de capacitățile de relaționare, comunicare, cooperare, autonomie personală, precum și aptitudini personale din domeniul artelor, sportului, limbilor străine. Activitățile au fost gândite pe șapte ateliere din domenii diferite și se desfășoară în intervalul orar  9:00 – 15:00. Organizatorii își doresc ca pe parcursul derulării activităților fiecare participant să exerseze atitudini pozitive față de sine și față de ceilalți, ridicând prietenia la rang de principiu ca parte a culturii organizaționale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala de Vară „Cireșarii lui Creangă”, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava.
 Vizualizări articol: 1300 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școala de Vară „Cireșarii lui Creangă”, la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei