Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 24 (7636)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Atac de panică suferit de proprietarul unei case aprinse în miez de noapte

Duminică, 31 Ianuarie 2021 (09:32:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit în cursul nopții trecute a distrus acoperișul unei case din comuna Cornu Luncii. În timpul intervenției de stingere, proprietarul casei a făcut un atac de panică, fiind transportat de ambulanță la spital pentru investigații și tratament medical.

Incendiul a fost semnalat cu puțin timp înainte de ora 02.00 a nopții, când au fost observate flăcările ieșind din acoperișul unei case de locuit aparținând unui bărbat de 51 de ani din Cornu Luncii. La locul incendiului au ajuns în scurt timp pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, care au intervenit cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor incendiul cuprinsese întreg acoperișul casei și camera centralei termice, existând pericol de propagare la întreaga casă și la o anexă gospodărească din apropiere.

Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 140 metri pătrați, plafonul din lemn pe 70 metri pătrați și camera centralei.

În timpul intervenției de stingere pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a suferit un atac de panică. Bărbatul a primit primele îngrijiri medicale în ambulanță, după care a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Pompierii au reușit să stabilească după lichidarea incendiului, în jurul orei 04.00, cauza probabilă de izbucnire a incendiului. S-a stabilit astfel că jarul sau scânteile căzute din sistemul de încălzire al casei, respectiv centrala termică pe lemne, au cauzat izbucnirea incendiului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atac de panică suferit de proprietarul unei case aprinse în miez de noapte.
 Vizualizări articol: 1899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atac de panică suferit de proprietarul unei case aprinse în miez de noapte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei