Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 290 (7291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două tinere şoferiţe, de 18 şi 23 de ani, au ajuns la spital după ce au provocat accidente rutiere

Miercuri, 11 Decembrie 2019 (11:07:09)

Două tinere şoferiţe, de 18 şi 23 de ani, au ajuns la spital marţi dimineaţă după ce au provocat accidente rutiere.

Primul accident a avut loc în jurul orei 04.00. O tânără de 18 ani, din Șcheia, în timp ce conducea un autoturism pe str. Mihoveni din localitate, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, după cum au precizat poliţiştii, iar maşina a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătoarea auto s-a prezentat la Postul de Poliţie Şcheia, unde evenimentul s-a soluționat ca tamponare, tânăra fiind sancționată contravențional.

Ulterior, întrucât acuza dureri, aceasta s-a prezentat la Urgenţele Spitalului Județean Suceava, unde în urma investigațiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „contuzie toraco-abdominală”.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În aceeaşi dimineaţă, la ora 07.10, o tânără de 24 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208 D, în afara localităţii Mitocaşi, comuna Mitocu Dragomirnei, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit de un mal de pământ de pe marginea din partea stânga a drumului, având în vedere sensul său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: ”TCC prin accident rutier”. 

Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două tinere şoferiţe, de 18 şi 23 de ani, au ajuns la spital după ce au provocat accidente rutiere.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două tinere şoferiţe, de 18 şi 23 de ani, au ajuns la spital după ce au provocat accidente rutiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei