Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 209 (7210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendiu în curtea unei pensiuni, de la cenușa aruncată neglijent pe malul râului Bistrița

Duminică, 8 Septembrie 2019 (11:44:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Pompierii din zona de munte au intervenit sâmbătă la un incendiu izbucnit în curtea unei pensiuni din comuna Cârlibaba, focul distrugând o magazine de lemne și afectând și acoperișul piscinei unității de cazare. Alarma s-a dat în jurul orei 12.45, de la pensiunea Mario Emma. La fața locului au intervenit pompierii militari de la Vatra Dornei, alături de echipaje de la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Cârlibaba și Ciocănești, cu patru autospeciale cu apă și cinci motopompe. Alarma a fost una serioasă, având în vedere riscul ca focul să facă prăpăd în toată unitatea de cazare: „La sosirea echipajelor, ardeau magazia de lemne, lemn de foc și astereala acoperișului piscinei, cu pericol de propagare la clădirea pensiunii turistice”, a declarat sublocotenentul Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari suceveni. Focul a fost stins în limitele găsite. Au ars magazin, 30 de mc lemn din interior și 80 de mp. din acoperișul centrului SPA. De asemenea, s-au degradat 100 mp de tablă și scule electrice aflate în magazie. „Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost depozitarea jarului și cenușei nestinse în apropierea materialelor combustibile”, se arată într-un comunicat al pompierilor militari suceveni. Din cercetările ulterioare ale polițiștilor a rezultat că un localnic care a curățat o centrală termică a aruncat cenușa pe malul râului Bistrița, pe resturi de lemn cu rumeguș, provocând un incendiu mocnit care s-a extins la magazia pensiunii, aflată în apropiere.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu în curtea unei pensiuni, de la cenușa aruncată neglijent pe malul râului Bistrița.
 Vizualizări articol: 2227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu în curtea unei pensiuni, de la cenușa aruncată neglijent pe malul râului Bistrița0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei