Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 mai 2019 - Anul XXIV, nr. 112 (7113)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un parapet a străpuns de-a lungul autoturismul

Joi, 16 Mai 2019 (17:48:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul unui autoturism a scăpat teafăr, după ce parapetul metalic în care a intrat a pătruns prin parbriz și a ieșit prin luneta autoturismului. În urma accidentului grav, șoferul a scăpat cu răni ușoare, fiind transportat la spital.

Accidentul a avut loc joi după amiază, în zona comunei Pojorâta, pe DN 17. Șoferul unui autoturism Opel, care circula în jurul orei 15.00 prin zona comunei Pojorâta, a pierdut la un moment dat controlul asupra direcției și a intrat frontal cu mașina în parapetul metalic longitudinal de pe marginea drumului. Din cauza vitezei, impactul a fost atât de puternic, încât parapetul metalic a pătruns prin zona motorului, a trecut prin parbrizul mașinii, a traversat-o longitudinal, după care a ieșit prin lunetă. Chiar dacă parapetul metalic a ieșit prin partea din spate a mașinii preț de câțiva metri, mașina făcând o cursă de circa 10 metri cu parapetul trecând prin interior, șoferul mașinii a scăpat cu câteva răni ușoare, fiind preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spital. Pentru a nu se crea confuzie, în fotografiile surprinse mașina este de culoare verde, iar partea din spate, haionul, are culoarea roșie. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă. Balustrada implicată în accident fusese schimbată în timpul săptămânii trecute, după ce fusese distrusă în urma unui alt accident, petrecut în același loc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un parapet a străpuns de-a lungul autoturismul.
 Vizualizări articol: 1717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer a scăpat nevătămat, după ce un parapet a străpuns de-a lungul autoturismul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei