Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 apr 2019 - Anul XXIV, nr. 81 (7082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Polițiști nevoiți să transporte în portbagajul Loganului piciorul amputat al unui tânăr

Sâmbătă, 6 Aprilie 2019 (12:13:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situație limită și deloc plăcută pentru polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava, care au fost nevoiți să transporte în portbagajul autospecialei Dacia Logan piciorul amputat al unui tânăr de 17 ani. Este vorba de un caz petrecut la finele lunii martie, despre care Monitorul de Suceava a relatat atunci în exclusivitate.

Un tânăr de 17 ani a fost acroșat de locomotiva unui tren de călători, care circula de la Botoșani spre Suceava, gravul accident petrecându-se în apropiere de gara Verești. Tânărul locuia cu familia într-una din casele aflate în apropierea căii ferate Verești - Botoșani, în zona curbei de ieșire a liniei din gară spre halta Bursuceni. Tânărul a fost găsit în stare gravă, lângă calea ferată, de tatăl său, la mai mult de două ori după ce suferise amputația de gambă a piciorului drept. Băiatul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava în stare gravă, în șoc hemoragic, piciorul amputat rămânând între linii. Personalul medical a explicat ulterior că prioritară era salvarea pacientului, astfel că gamba nu a fost recuperată, mai ales că era întuneric și nu a fost de găsit la o căutare rapidă. Cei care au dus până la urmă piciorul amputat la spital au fost polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi.

Situația a fost readusă în actualitate de polițistului Bogdan Bănică, din cadrul sindicatului DECUS, care a semnalat situația total anormală:

„Ca în toate cazurile de maximă urgență, colegii mei s-au deplasat la locul indicat, sirene, girofar, alertă de gradul unu. Echipajul medical preia victima, o introduce în ambulanță și rămâne fără răspuns la solicitarea polițiștilor: "Nu vă supărați, mai aveți un picior de luat. Ăla secționat, al victimei..."Scârțâit de pneuri, nino-nino și ambulanța...dusă a fost.- OK, dar ce dracu’ facem cu...piciorul, întrebă mirat un agent proaspăt ieșit din școală.- Îl ducem la spital, cum ce facem? Poate se reușește reconstrucția, veni instant răspunsul colegului.- De dus îl ducem, dar cum?În sacoșă. Într-o sacoșă au fost nevoiți ai mei să-l ducă, pe piciorul amputat, la UPU, în Logan. Și a fost predat asistentelor de acolo, pe bază de proces-verbal", a relatat Bogdan Bănică.

Din informațiile noastre nu este primul caz în care polițiștii de la Transporturi Feroviare au ingrata și anormala misiune de a duce la spital o bucată de corp uman secționată pe calea ferată.

Probabil că un protocol clar pentru astfel de cazuri ar rezolva aceste probleme delicate, de care poate depinde în unele situații tot restul vieții unui om.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiști nevoiți să transporte în portbagajul Loganului piciorul amputat al unui tânăr.
 Vizualizări articol: 4397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Polițiști nevoiți să transporte în portbagajul Loganului piciorul amputat al unui tânăr5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei