Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 35 (7036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turneu de promovare a albumului “ROZ”, al artiştilor Anca şi Walter Dionisie, la Suceava, Siret şi Rădăuţi

Marţi, 12 Februarie 2019 (13:56:59)
Asociaţia Culturală Peter Tomaschek anunță lansarea turneului de promovare a albumului “ROZ”, muzică, în perioada 28 februarie - 3 martie 2019.Obiectivul general al proiectului este acela de a contribui la îmbogăţirea patrimoniului cultural din zona istorică a Moldovei, prin implicarea activă a unor tineri talentați din zona artelor.Scopul proiectului este acela de promovare a excelenței în rândul tinerilor și a comunităților implicate, prin propunerea unor spectacole de fuziune culturală – muzică și poezie.Proiectul încurajează participarea activă a cetăţenilor la viaţa cultural-artistică a orașelor în care evenimentele vor avea loc. Turneul se desfăşoară pe o perioadă de 5 zile. Locul de desfăşurare al proiectului: municipiul Suceava, orașul Siret, municipiul Rădăuţi şi municipiul Iași.Invitați în cadrul acestui proiect sunt: muzicianul Walter Dionisie, poeta Anca Dionisie, juniorii Operei Române din Iași, elevii Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, membrii Societății Scriitorilor Bucovineni.Parteneri ai proiectului: Casa de Cultură a Studenților din Suceava, Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava, Biblioteca Județeană “I.G. Sbiera” din Suceava, Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Centrul Cultural din Siret, Primăria Orașului Siret, Casa Municipală de Cultură din Rădăuți, Primăria Municipiului Rădăuți, Ateneul din Iași și Opera Română din Iași. Programul turneului de lansare: 27 februarie, ora 16.00 – TVR Iași / Emisiunea “Regiunea în Obiectiv”; 28 februarie, ora 13.00 - Biblioteca Județeană “I.G. Sbiera” Suceava / Sala de Artă “Elena Greculesi”; 28 februarie, ora 19.00 - Casa de Cultură a Studenților din Suceava/ Auditorium “Joseph Schmidt”; 1 martie, ora 18.30 – Centrul Cultural din Siret, 2 martie, ora 18.30 – Casa Municipală de Cultură din Rădăuți; 3 martie, ora 19.00 – Ateneul din Iași / Sala de Spectacole “Radu Beligan”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Turneu de promovare a albumului “ROZ”, al artiştilor Anca şi Walter Dionisie, la Suceava, Siret şi Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 1008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Turneu de promovare a albumului “ROZ”, al artiştilor Anca şi Walter Dionisie, la Suceava, Siret şi Rădăuţi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei