Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 208 (6918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amplă acţiune derulată de poliţiştii Secţiei Marginea

Marţi, 18 Septembrie 2018 (11:03:52)

Secţia 3 Poliţie Rurală Marginea a organizat în weekend o acţiune pe raza de competenţă pentru prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală şi contravenţională, asigurarea vizibilităţii elementului poliţienesc pe căile de acces ce converg spre lăcaşurile de cult şi zonele de agrement şi combaterea accidentelor şi blocajelor rutiere, pe principalele artere de circulaţie cu risc accidentogen ridicat, cât şi pe străzile secundare. Au fost testaţi cu aparatul etilotest 65 de conducători auto. În cadrul acţiunii au fost constatate în flagrant 16 infracţiuni, toate la regimul circulaţiei rutiere.

De asemenea, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.190 lei. Totodată, au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare, din care 1 pentru lipsă RCA şi 1 pentru lipsă ITP.

Tot în cadrul acţiunii au fost ridicate şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Sâmbătă, la ora 10.50, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 209K, din comuna Volovăţ, mopedul condus de un localnic de 18 ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat, numărul fiind atribuit unui alt moped. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi ,,punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals”.

La ora 20.20, o patrulă a oprit pentru control pe un DC neclasificat din satul Ţibeni, comuna Satu Mare, mopedul fără număr de înregistrare condus de un bărbat de 24 de ani, din comuna Dorneşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînregistrat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Duminică, la ora 15.52, o patrulă a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Volovăţ, mopedul condus de un localnic de 25 de ani. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că bărbatulnu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat, numărul de înregistrare fiind atribuit unui alt moped. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul neînregistrat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

La ora 20.45, o patrulă a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat, denumit popular „Tecioară”, din comuna Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 23 de ani, din comuna Zvoriştea, şi în care se afla ca pasager soţia sa de 28 de ani, tot din comuna Zvoriştea. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, autoturismul fiindu-i încredinţat pentru a fi condus pe drumurile publice de soţia sa. În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 23 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar femeia de 28 de ani sub aspectul comiterii infracţiunii de ”încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care ştia că nu posedă permis de conducere”.

În jurul orei 22.20, poliţiştii au oprit pe un drum comunal neclasificat, denumit popular „spre Vad”, din comuna Volovăţ, autoturismul condus de un localnic de 31 de ani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul  nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă acţiune derulată de poliţiştii Secţiei Marginea.
 Vizualizări articol: 1355 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Amplă acţiune derulată de poliţiştii Secţiei Marginea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei