Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 86 (6796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bursa locurilor de muncă, vineri, la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc

Miercuri, 18 Aprilie 2018 (17:38:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava organizează, vineri, Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment în cadrul căruia au confirmat prezența 76 de angajatori, cu o ofertă de aproape 600 de posturi. Organizatorii se așteaptă ca până la ora bursei oferta să devină și mai consistentă. Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura simultan, de la ora 10.00, la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc și este cel mai important târg de joburi de peste an. Până ieri, bursa înregistrase o ofertă de 586 de locuri de muncă, din care 324 pentru evenimentul din Suceava, 65 la Fălticeni, 135 la Rădăuți și 62 la Câmpulung Moldovenesc.În municipiul Suceava, bursa de locuri de muncă va avea loc în incinta Iulius Mall, parter, zona liftului panoramic, în Rădăuți la Casa Germană, iar în Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc la sediile locale ale AJOFM. Cele mai multe locuri vacante la nivelul judeţului sunt în domeniile construcţiei, comerțului, colectarea și tratarea deșeurilor, hoteluri și alte facilități de cazare, prelucrarea lemnului, iar printre domeniile nou apărute organizatorii au menționat silvicultura și fabricarea autovehiculelor de transport rutier. Cele mai căutate calificări sunt cele de dulgher, fierar betonist, zidar, sudor, prelucrător sticlă la țeavă, ospătar sau bucătar. La capitolul studii superioare, se caută inginerii cu specializări în calculatoare, construcții și mecanică, precum și economiștii. La nivelul județului Suceava, în cele patru locații ale bursei, oferta pentru nivelul superior de studii ajungea ieri la 39 de posturi. Ca posibilități în plus, bursa din acest an găzduiește ofertele firmelor care instruiesc gratuit persoanele interesate de domeniul antreprenoriatului și finanțează idei promițătoare de afaceri non-agricole în mediul urban. De asemenea, Centrul Militar Județean va fi prezent la bursă cu oferta de calificare în profesiile militare. „Participanții, atât angajatori cât și candidați pot solicita orientare în carieră și informații de la consilierii noștri specializați în asistare personalizată a candidaților și relații cu angajatorii”, se arată într-un comunicat al instituției.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa locurilor de muncă, vineri, la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursa locurilor de muncă, vineri, la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei