Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2017 - Anul XXII, nr. 283 (6699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moș Nicolae a ajuns la 55 de copii nevoiași din Solca

Miercuri, 13 Decembrie 2017 (11:06:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Moș Nicolae a ajuns la 55 de copii din Solca, datorită implicării elevilor de la Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă” și comunității locale. Inițiativa a pornit de la câțiva elevi ai liceului și de la consilierul școlar, Andreea Florea, care și-au dorit să facă o bucurie copiilor din câteva familii nevoiașe din localitate.Proiectul a fost diseminat în școală și pe pagina de Facebook a Liceului Tehnologic din Solca, iar elevii și comunitatea locală au fost foarte receptivi. Astfel, s-au adunat 55 de cadouri care au cuprins dulciuri, jucării, rechizite, fructe și hăinuțe. Cadourile au fost împărțite de elevi ai liceului și de consilierul școlar, în zilele de 5 și 6 decembrie, Moș Nicolae ajungând la fiecare copil acasă. Organizatorii proiectului le-au mulțumit celor care s-au implicat direct sau au adus daruri: „Cu mare bucurie vă spunem că Moș Nicolae a ajuns la 55 de copii din Solca. Dacă la început am pornit cu o listă de 40 de copii, până pe 5 decembrie am reușit să adunăm 55 de cadouri. Moș Nicolae a fost foarte darnic! Vă mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și sperăm să continuăm cu mai multe proiecte de binefacere în comunitatea noastră. Să încercăm să facem o lume mai bună! Unii copii la care au ajuns cadourile de la voi nu au primit nimic altceva de la Moșul. Așadar, dacă nu am fi dus noi cadourile, Moș Nicolae nu ar fi ajuns la ei”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moș Nicolae a ajuns la 55 de copii nevoiași din Solca.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moș Nicolae a ajuns la 55 de copii nevoiași din Solca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei