Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 nov 2017 - Anul XXII, nr. 263 (6679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Aplauze la scenă deschisă pentru Florin Busuioc (Busu), Andreea Grămoşteanu și echipa din „Central Park”

Vineri, 17 Noiembrie 2017 (14:44:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aplauze la scenă deschisă joi seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, după spectacolul „Central Park”, o comedie de Woody Allen, în care i-am revăzut pe actorii Florin Busuioc (Busu), Andreea Grămoşteanu, cunoscută și pentru rolurile interpretate în emisiunea ”Mondenii”, Adelaida Zamfira, Bogdan Talaşman şi Ioana Mărcoiu. Câteva sute de suceveni au ales să descopere, prin intermediul lui Woody Allen, în stilul său, extrem de comic, povestea a două cupluri new-yorkeze infidele. Personajele, pe cât de elegante și sigure de sine în societate, pe atât de haotice și dezechilibrate în viața lor personală, sunt confruntate cu tulburătoarele lor secrete. Piesa surprinde atât prin complexitatea relațiilor umane, cât și prin intermediul dialogurilor extrem de amuzante și al situațiilor absurde din care avem senzația că nu va mai scăpa nimeni cu fața curată. Subiectul piesei este unul oarecum comun: adulterul prezent în multe căsnicii moderne care oferă publicului un prilej de amuzament, dar și de meditație asupra realității dure pe care, de regulă, o cunoaște toată lumea, mai puțin persoana înșelată. Sucevenii au râs, au aplaudat, au apreciat jocul actorilor, situațiile amuzante și momentele emoționante care alternează pe tot parcursul spectacolului și îl fac incitant. Regia spectacolului este semnată de Dragoş Câmpan. ”Central Park” este o comedie care, prin distribuție, text, regie, a reușit să descrețească frunțile sucevenilor care au ales să petreacă o oră și jumătate la teatru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aplauze la scenă deschisă pentru Florin Busuioc (Busu), Andreea Grămoşteanu și echipa din „Central Park”.
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aplauze la scenă deschisă pentru Florin Busuioc (Busu), Andreea Grămoşteanu și echipa din „Central Park”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pasta crudă de ardei pentru iarnă Un adaos savuros și plin de vitamine pentru sosuri, care poate completa cu succes banala pastă de tomate pe timpul iernii se pregătește rapid, simplu, și nu necesită măsuri speciale de conservare. Pasta de ardei este un ingredient folosit de mai... Citeşte