Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iun 2017 - Anul XXII, nr. 134 (6550)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PSD Suceava merge pe mâna lui Dragnea

Duminică, 18 Iunie 2017 (10:35:43)
Biroul Permanent al organizaţiei judeţene a PSD, întrunit vineri într-o formulă lărgită, a decis cu unanimitate de voturi să-l susţină în continuare pe liderul naţional al partidului, Liviu Dragnea, exprimându-şi acordul asupra hotărârilor luate de Comitetul Executiv Naţional şi mandatându-şi parlamentarii social-democraţi suceveni să voteze moţiunea de cenzură împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat de presă semnat de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu. ”În a doua parte a întâlnirii, preşedintele Ioan Stan a prezentat filmul evenimentelor derulate şi al deciziilor luate în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrunit la Bucureşti marţi, 13.06.2017, şi miercuri, 14.06.2017. În urma discuţiilor avute la aceste întâlniri s-a decis retragerea sprijinului politic şi solicitarea demisiei premierului Sorin Grindeanu, iar în urma declaraţiilor şi acţiunilor acestuia s-a decis excluderea sa din PSD şi iniţierea unei moţiuni de cenzură care să conducă la înlocuirea guvernului Grindeanu. La baza acestor decizii au stat următoarele considerente: alegerile parlamentare din decembrie 2016 au fost câştigate de Partidul Social-Democrat şi programul său de guvernare, premierul Sorin Grindeanu şi cabinetul său au fost numiţi politic de alianţa câştigătoare a alegerilor, PSD-ALDE, şi au avut obligaţia să implementeze programul de guvernare în dimensiunea şi ritmul stabilit de conducerea PSD care a conceput acest program, dacă în primele luni ale guvernării unele măsuri au fost implementate, în următoarele luni ritmul implementărilor a scăzut, punându-se astfel în pericol realizarea programului de guvernare, lipsa de comunicare între primul ministru şi cabinetul său, precum şi între primul ministru şi conducerea PSD-ALDE care l-a numit în funcţie a condus la neaplicarea programului de guvernare, fapt ce subminează încrederea populaţiei în promisiunile electorale ale celor două partide”, se spune în comunicat. Acesta mai menţionează că preşedintele Ioan Stan s-a consultat cu parlamentarii social-democraţi suceveni şi că toţi aprobă deciziile Comitetului Executiv Naţional PSD şi sunt de acord cu iniţierea moţiunii de cenzură.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava merge pe mâna lui Dragnea.
 Vizualizări articol: 4520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD Suceava merge pe mâna lui Dragnea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei