Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mar 2017 - Anul XXII, nr. 64 (6480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 550 de amenzi date în trei zile de controale în trafic

Marţi, 21 Martie 2017 (11:03:57)

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 17-19 martie acțiuni tematice pe raza județului pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză.

În timpul acţiunii au fost controlate 546 autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 353 conducători auto. Poliţiştii au constatat 12infracţiuni şi au aplicat 546 sancţiuni contravenționale, în valoare de 135.260 lei, din care 253 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reţinute 32 permise de conducere, din care 21 pentru viteză, fiind retrase 7 certificate de înmatriculare.

Un bărbat de 28 de ani, din județul Vaslui, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Vama, cu viteza de 110 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Un bărbat de 40 de ani, din comuna Preutești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208, din localitate, având o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Straja, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Vicovu de Jos, cu viteza de 121 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Un bărbat de 43 de ani, din comuna Marginea, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 550 de amenzi date în trei zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 2272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 550 de amenzi date în trei zile de controale în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei