Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 sep 2016 - Anul XXI, nr. 222 (6335)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ministrul Transporturilor l-a asigurat pe Gheorghe Flutur că centura Sucevei va fi finalizată în septembrie 2017

Joi, 22 Septembrie 2016 (15:53:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoseaua de centură a municipiului Suceava va fi finalizată în septembrie 2017, iar lucrările vor fi executate în regie proprie de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), beneficiarul investiţiei. Asigurările au fost date de însuşi ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, care a efectuat joi o vizită de lucru la centura Sucevei alături de şeful CNADNR, Cătălin Homor, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Ministrul a declarat că în această toamnă va fi reactualizat proiectul tehnic al investiţiei, lucrările urmând a fi reluate în martie anul viitor şi încheiate în septembrie. Şeful CNADNR a subliniat că unele lucrări mai deosebite, precum cele de consolidare a terenului, ar putea fi contractate totuşi către alte firme.

„E adevărat că până acum în Moldova nu au fost prea multe şantiere. De acum o să fie”, a promis ministrul Transporturilor. Preşedintele Flutur a mulţumit celor doi oficiali pentru implicarea în finalizarea rutei ocolitoare a municipiului Suceava, arătând că următoarea investiţie va fi în drumul expres Paşcani-Siret. „Le mulţumesc domnului ministru şi domnului director al CNADNR că sunt aici. S-au întârziat foarte mult aceste lucrări . Sper ca termenele să fie respectate. Ca parlamentar am avut experienţa neplăcută când am adresat o mulţime de întrebări şi interpelări pe tema şoselei de centură şi mi s-au dat vreo 15 termene care nu au fost respectate. Mă voi ţine de acest termen până se va finaliza centura. Am discutat şi despre drumul expres Paşcani-Siret, investiţie care este aşteptată şi care se justifică ţinând cont că vom mai deschide trei puncte de frontieră pe lângă cel de la Siret, iar traficul va fi foarte intens”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Transporturilor l-a asigurat pe Gheorghe Flutur că centura Sucevei va fi finalizată în septembrie 2017.
 Vizualizări articol: 2509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Transporturilor l-a asigurat pe Gheorghe Flutur că centura Sucevei va fi finalizată în septembrie 20170.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei