Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 aug 2016 - Anul XXI, nr. 179 (6292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intrau noaptea peste bătrâni în case, îi băteau şi le luau banii, bijuteriile şi telefoanele

Marţi, 2 August 2016 (20:49:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a finalizat ancheta, prin rechizitoriu, cu trimiterea în judecată a patru indivizi de etnie romă din Pătrăuţi acuzaţi de fapte de tâlhărie calificată, respectiv de complicitate la tâlhărie calificată. Inculpaţii au fost trimişi în judecată pentru trei infracţiuni comise în aria de competenţă a procurorilor de la Câmpulung Moldovenesc, însă mai sunt anchetaţi pentru o faptă identică la Bosanci, plus una la Botoşani, ultima cu final tragic pentru victimă.

Principalii autori identificaţi sunt Gheorghe Zobar Stan, în vârstă de 31 de ani, recidivist, multiplu condamnat pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie, şi Marian Costel Stan, de 32 de ani, de asemenea  recidivist, multiplu condamnat pentru infracţiuni de furt şi tâlhărie. Ei vor fi judecaţi, deocamdată, pentru trei infracţiuni de tâlhărie calificată şi distrugere.

Pe 2 iunie 2016, în miez de noapte cei doi, alături de inculpatul Costel Tican, în vârstă de 35 de ani, şi el recidivist, au pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 69 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Victima este un bărbat cu infirmitate la un picior. Bărbatul de 69 de ani, arată anchetatorii, a fost lovit violent, fiindu-i sustrase de la mână două inele din aur şi din portofel suma de 600 de lei. Autorii au mai sustras din casă un laptop şi trei telefoane mobile. Dacă cei trei inculpaţi amintiţi mai sus au pătruns efectiv în casă, al patrulea, Tiberiu Ionatan Hariga, în vârstă de 19 ani, arată anchetatorii, i-a transportat pe autori de la Pătrăuţi la locul faptei şi înapoi spre casă. O altă faptă este din noaptea de 7 spre 8 iunie a.c.. Un bărbat şi o femeie, ambii de 82 de ani, soţ şi soţie, din satul Botuşel, comuna Fundu Moldovei, au trăit coşmarul de a fi atacaţi în propria casă, în plină noapte. Autorii i-au agresat pe cei doi şi au plecat cu 6.200 de lei.

Cei patru se deplasau prin comune din Suceava şi Botoşani, şi, sub pretextul comerţului ambulant, adunau informaţii în baza cărora să poată acţiona. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intrau noaptea peste bătrâni în case, îi băteau şi le luau banii, bijuteriile şi telefoanele.
 Vizualizări articol: 3789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intrau noaptea peste bătrâni în case, îi băteau şi le luau banii, bijuteriile şi telefoanele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei