Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2015 - Anul XX, nr. 299 (6111)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pensiunea Memory din Suceviţa, închisă temporar de Protecţia Consumatorilor

Luni, 28 Decembrie 2015 (12:01:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Suceava a oprit temporar activitatea pensiunii Memory din Suceviţa după ce inspectorii au găsit produse alimentare expirate, condiţii de cazare improprii şi lipsa casei de marcat. Controlul a fost efectuat după ce turiști din Constanţa au reclamat la Protecţia Consumatorilor că s-au îmbolnăvit după ce au mâncat din alimentele pregătite în respectiva unitate. Vasile Latiş, comisar-şef adjunct în cadrul Protecţiei Consumatorilor Suceava, a explicat că echipa de control a găsit în blocul alimentar al pensiunii Memory produse expirate (smântână şi ciuperci), vase cu ciorbe neetichetate, necunoscându-se data la care au fost preparate, „iar cel mai grav lucru constatat a fost lipsa contraprobelor pentru mâncărurile gătite în perioada sejurului”. „De asemenea, la ora 21, când normal cina trebuia să fie servită, nu s-au găsit produsele pentru aperitiv, păstrăvul era depozitat în lada frigorifică, fiind congelat”, a mai adăugat Vasile Latiş. Acesta a mai adăugat că reclamaţia privind o posibilă toxiinfecţie alimentară a ajuns pe adresa instituţiei sâmbătă, 26 decembrie, la ora 19. Pensiunea Memory îşi va putea relua activitatea după ce o echipă de control va da avizul favorabil.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensiunea Memory din Suceviţa, închisă temporar de Protecţia Consumatorilor.
 Vizualizări articol: 4611 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensiunea Memory din Suceviţa, închisă temporar de Protecţia Consumatorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lichior digestiv, după ospeţe îmbelşugate Unii dintre turiştii care, de Crăciun, s-au dedat la ospeţe complicate pe la pensiunile de la munte îşi amintesc, desigur, că au fost aproape miraculos scutiţi de consecinţele exceselor alimentare când gazdele i-au îmbiat şi cu o... Citeşte