Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2015 - Anul XX, nr. 141 (5953)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un minor a provocat un accident cu o maşină cu numere false şi apoi a spus că a căzut de pe bicicletă

Luni, 22 Iunie 2015 (11:02:05)
Un minor de 17 ani, din comuna Arbore, ce nu posedă permis de conducere, aflat duminică seară la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit obeliscul ce marca fosta intrare în Cajvana, după care a părăsit locul faptei. Accidentul a avut loc în jurul orei 17.00, pe DJ 178D, iar cauzele producerii evenimentului rutier au fost stabilite de poliţişti ca fiind viteza neadaptată și lipsa de experiență în conducere.Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, din aceeaşi localitate. Ulterior, conducătorul auto a apelat 112, sesizând faptul că a căzut de pe bicicletă și a suferit leziuni, solicitând deplasarea ambulanței în comuna Arbore. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Din cercetări, polițiștii au stabilit și faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare nu aparțin autoturismului implicat în accident.„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un minor a provocat un accident cu o maşină cu numere false şi apoi a spus că a căzut de pe bicicletă.
 Vizualizări articol: 1894 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un minor a provocat un accident cu o maşină cu numere false şi apoi a spus că a căzut de pe bicicletă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei