Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 mar 2015 - Anul XX, nr. 70 (5882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

14.000 de pachete de ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni

Joi, 26 Martie 2015 (12:17:11)
Poliţiștii de frontieră suceveni au descoperit și confiscat, în ultimele 24 de ore, aproximativ 14.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de peste 150.000 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din România.În Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-au prezentat miercuri pentru a intra în ţară doi cetăţeni români, Vadim G., de 21 ani, și Bujor R., de 55 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Suceava, conducând două microbuze marca Mercedes, înmatriculate în Ucraina.Existând suspiciuni că aceştia transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat controale amănunţite asupra celor două mașini.Astfel, a fost descoperită ascunsă în bagajele personale, în scopul sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 4.900 pachete de ţigări, marca Marlboro, pentru care cei doi cetăţeni nu deţineau documente de provenienţă.Ţigările de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 6.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei fiecare. Tot miercuri, lucrătorii din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava au observat, în jurul orei 7.00, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase.Poliţiștii de frontieră au acţionat pentru reţinerea acestora efectuând somaţiile legale prin voce și deoarece cei în cauză nu s-au supus au fost trase, conform prevederilor legale în vigoare, șapte focuri de avertisment în plan vertical.În acel moment bărbaţii au abandonat coletele și profitând de zona împădurită și terenul accidentat au fugit în direcţii diferite.Imediat au fost luate măsuri de supraveghere a zonei, totodată fiind anunţate și autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz.La cercetarea terenului au fost descoperite 18 colete care conţineau cantitatea de 9.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 90.000 lei.„Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar în prezent se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, se precizează în comunicatul poliţiei de frontieră.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14.000 de pachete de ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 2306 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
14.000 de pachete de ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră suceveni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstrăvi mănăstirești cu legume Se zice că, de Buna Vestire, ca să ai spor în casă, trebuie să-ți fie masa plină. Mai ales cu bucate de pește. Aflată demult la Mănăstirea Bistrița din Neamț, această rețetă de Păstrăvi mănăstirești cu legume s-ar potrivi numai bine în... Citeşte