Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 iul 2014 - Anul XIX, nr. 171 (5680)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două fete de 14 şi 15 ani au spart un magazin şi un bar

Duminică, 27 Iulie 2014 (13:04:44)

Două fete în vârstă de 14 şi 15 ani au spart un magazin şi un bar din Ilişeşti, plecând cu bunuri şi bani, prejudiciul fiind de aproximativ 500 de lei.

Sâmbătă, în jurul orei 07.05, poliţiştii Postului de Poliţie Ilișești au fost sesizaţi de gestionara unui magazin şi a unui bar din localitate cu privire la faptul că  în noaptea precedentă persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului și barului, de unde au sustras băuturi alcoolice și alimente.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că persoane necunoscute, prin forțarea sistemului de închidere de la uşa de acces, au pătruns în incinta magazinului și barului, de unde au sustras bunuri (băuturi alcoolice, produse alimentare) şi bani.

Din declarația preliminară a gestionarei rezultă că valoarea bunurilor sustrase se ridică la aproximativ 500 lei, urmând a se face inventarul complet și a se comunica valoarea exactă a prejudiciului.

În urma activităților investigative şi de cercetare penală efectuate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor în persoana minorelor G.T., în vârstă de 14 ani, din comuna Drăgoieşti, care locuiește fără forme legale pe raza comunei Bălăceana, și C.M. în vârstă de 15 ani, din comuna Ilișești. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate cele două au recunoscut fapta comisă și au predat o parte din bunurile sustrase, prejudiciu fiind recuperat aproape în totalitate.

„Cercetările sunt continuate de poliţişti cu minorele în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două fete de 14 şi 15 ani au spart un magazin şi un bar.
 Vizualizări articol: 1806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Două fete de 14 şi 15 ani au spart un magazin şi un bar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei