Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 296 (5503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Furturi din locuinţe lăsate cu uşile neîncuiate

Joi, 19 Decembrie 2013 (13:27:48)

Miercuri, poliţiştii au fost anunţaţi despre două furturi din locuinţe, în ambele cazuri păgubiţii plecând de acasă şi lăsând uşile neîncuiate.

Miercuri, la ora 09.20, Meliton I., de 44 de ani, din comuna Gălănești, a sesizat poliția despre faptul că în jurul orei 08.00, a constatat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 4.655 euro şi 16.000 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că marţi dimineața, în intervalul orar 10.30-12.00, partea vătămată s-a deplasat la moară împreună cu soția, fără a încuia ușa de acces în locuință, asigurând doar poarta de acces în curte.

Tot miercuri, la ora 18.10, Maria I., de 21 de ani, din comuna Brodina, a sesizat poliția despre faptul că în timp ce era plecată de la domiciliu, persoane necunoscute au pătruns în locuință de unde au sustras bani dintr-un portofel.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 17.00, victima a plecat la un magazin din centrul comunei, lăsând ușa de la intrare în locuință deschisă și neasigurată, iar la întoarcere la domiciliu a constatat că în dormitorul locuinței sunt câteva obiecte de îmbrăcăminte răvășite și din portofelul ce se afla într-un dulap îi lipsesc suma de 600 lei din cei 1.850 lei existenți și 100 euro din cei 200 euro.

„În cele două cauze s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furturi din locuinţe lăsate cu uşile neîncuiate.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Furturi din locuinţe lăsate cu uşile neîncuiate3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei