Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 247 (5454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Percheziţii efectuate de poliţiştii suceveni în Neamţ, în cazul tentativei de tâlhărie de la Schitul 12 Apostoli

Miercuri, 23 Octombrie 2013 (15:13:50)

La data de 31 august, poliţiştii Postului Dorna Candrenilor au fost sesizaţi prin 112 de Gabriela U. despre faptul că la Schitul 12 Apostoli a avut loc un scandal între călugări şi un grup de persoane. La faţa locului s-au deplasat doi lucrători de poliţie, iar pe drumul forestier Valea Pântei s-au întâlnit cu un autoturism din care au fugit în pădure mai mulţi tineri.

Doi dintre aceştia au fost identificaţi ca fiind Florin F., de 24 ani, şi C. Mihai, de 22 ani, din municipiul Piatra Neamţ.

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit şi implicarea altor doi membri ai grupului în tentativa de tâlhărie de la schit, Gheorghe E., de 27 de ani, din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, şi Florin P., de 29 de ani, din Piatra Neamţ.

Având în vedere materialul probator în cauză, au fost solicitate de către Poliţia Vatra Dornei efectuarea de percheziţii domiciliare la cei patru suspecţi, iar în urma demersurilor efectuate de Parchetul Vatra Dornei au fost obţinute autorizaţii de efectuare a 5 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Neamţ.

Marţi, 22 octombrie, poliţiştii suceveni au pus în executare autorizaţiile de percheziţie. Pentru efectuarea percheziţiilor s-au deplasat 10 poliţişti din cadrul Poliţiei Vatra Dornei şi al Secţiei 15 de Politie Rurală, împreună cu 5 poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Suceava şi 10 luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, care au fost sprijiniţi la fata locului şi de lucrători ai IPJ Neamţ din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi SAS Neamţ.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate: 10 telefoane mobile, 1200 euro, 14.782 lei, facturi achiziţii bunuri, 15 stick-uri, memory card-uri, cartelă sim, 1 pistol neletal cu gaze, 3 cutii cu cartuşe şi alte bunuri electronice şi scule.

S-a efectuat controlul a trei autoturisme aparţinând învinuiţilor. Cei în cauză sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de tâlhărie pe raza judeţului Neamţ în perioada mai – octombrie 2013.

Cei 4 sunt învinuiţi de violare de domiciliu şi tentativă de tâlhărie în dauna călugărilor de la Schitul 12 Apostoli, urmând să fie reţinuţi pe o perioadă de 24 ore şi să fie prezentaţi ulterior cu propunere de arestare preventivă instanţei competente. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii efectuate de poliţiştii suceveni în Neamţ, în cazul tentativei de tâlhărie de la Schitul 12 Apostoli.
 Vizualizări articol: 1433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Percheziţii efectuate de poliţiştii suceveni în Neamţ, în cazul tentativei de tâlhărie de la Schitul 12 Apostoli5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei