Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 238 (5445)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţi de varză, surprinşi de proprietar şi lăsaţi fără o căruţă

Duminică, 13 Octombrie 2013 (13:00:04)

Trei persoane care furau varză de pe un teren de pe raza comunei Forăşti au fost surprinse de proprietar şi de fratele acestuia, cei doi bărbaţi reuşind reţină una dintre căruţele hoţilor până la sosirea poliţiei.

Sâmbătă noapte, în jurul orei  22.30, poliţiştii Posturilor de Poliţie Drăguşeni şi Forăşti au fost sesizați telefonic de Vasile C., de 30 ani, din comuna Forăști, despre faptul că, în jurul orei 22.00, a observat trei persoane cu trei atelaje hipo pe o suprafață de teren de-a sa, de pe raza comunei  Forăști, care furau varză.

Până la sosirea organelor de poliţie la fața locului, reclamantul, împreună cu fratele său, Cristinel C., a reușit să imobilizeze unul dintre atelajele hipo a celor trei persoane care sustrăgeau varza de pe câmp, hoţii reușind să fugă împreună cu celelalte două atelaje hipo, în atelajul rămas fiind găsită cantitatea de 140 kg de varză.  

În continuare, poliţiştii au procedat la urmărirea autorilor, reuşind să imobilizeze un alt atelaj hipo, condus de Ion A., de 32 ani, din comuna Slatina, în vehicul aflându-se cantitatea de 180 kg de varză. Acesta a fost condus la Postul de Poliție Drăgușeni, unde a predat părții vătămate Vasile C. cantitatea de 320 kg varză, în valoare de aproximativ 320 lei.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi şi ceilalţi doi autori ai furtului, respectiv Constantin A., de 33 ani, și Vasile R., de 39 ani, ambii din comuna Slatina.

„Cercetările sunt continuate faţă de cei 3 autori sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţi de varză, surprinşi de proprietar şi lăsaţi fără o căruţă.
 Vizualizări articol: 1465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţi de varză, surprinşi de proprietar şi lăsaţi fără o căruţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei