Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 120 (5327)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită

La Parlament, Flutur, Balan şi Ardeleanu s-au întâlnit cu „Seniorii bucovineni”

Marţi, 28 Mai 2013 (16:38:04)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, şi deputaţii democrat liberali suceveni Sanda-Maria Ardeleanu şi Ioan Balan s-au întâlnit cu un grup de suceveni, membri ai „Asociaţiei Seniorilor Bucovineni”, care au vizitat ieri Palatul Parlamentului. După ce au făcut turul Palatului Parlamentului, la invitaţia Sandei-Maria Ardeleanu, „seniorii bucovineni” au vizitat şi sala de şedinţe Comisiei de învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților, iar apoi au avut discuţii cu cei trei parlamentari PDL de Suceava. Ardeleanu a arătat că discuţiile au avut ca subiect actualitatea politică, modificarea Constituției, reorganizarea administrativ-teritorială. De asemenea, seniorilor bucovineni li s-au prezentat proiectele legislative susținute de parlamentarii suceveni PDL. “Aceste întâlniri organizate chiar în clădirea Parlamentului României sunt o modalitate de a dezbate problemele generale cu care se confruntă populația, problemele locale care au nevoie de susținere parlamentară, oferind societății civile posibilitatea de cunoaște mecanismele de funcționare a Parlamentului în vederea unei bune colaborări între aceasta și parlamentari”, a spus Sanda-Maria Ardeleanu.

La rândul său, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, le-a expus seniorilor bucovineni punctul său de vedere cu privire la organizarea și funcționarea Parlamentui, apreciind că trebuie să se țină cont de voința cetățenilor, exprimată prin refendum, respectiv reducerea numarului de parlamentari şi Parlament unicameral. Flutur le-a prezentat seniorilor bucovineni care sunt preucupările sale legislative, în special cele legate de cadastru, stimularea mediului de afaceri sau cele referitoare la agricultură și la dezvoltarea comunitaților locale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Parlament, Flutur, Balan şi Ardeleanu s-au întâlnit cu „Seniorii bucovineni”.
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
La Parlament, Flutur, Balan şi Ardeleanu s-au întâlnit cu „Seniorii bucovineni”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei