Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 113 (5320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Flutur a propus înfiinţarea unei bănci pentru agricultori

Luni, 20 Mai 2013 (15:17:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunţat că susţine înfiinţarea unei bănci pentru agricultori. Propunerea a fost făcută în cadrul unei întâlniri pe care Gheorghe Flutur a avut-o la sfârşitul săptămânii trecute, la Câmpulung Moldovenesc, cu agricultori, primari şi consilieri locali din zona de munte a judeţului. În cadrul discuţiilor, agricultorii i s-au plâns fostului ministru al agriculturii că nu întotdeauna beneficiază de consultanţa necesară pentru depunerea unor documente în vederea obţinerii de subvenţii, motiv pentru care uneori apar o serie de probleme, în sensul pierderii banilor de care ar trebui să beneficieze, iar în unele cazuri se ajunge şi în situaţia unor probleme de ordin penal. De asemenea, agricultorii din zona de munte a judeţului Suceava au adus în discuţie programul „Fermierul”, iniţiat în perioada în care Gheorghe Flutur a fost ministru al agriculturii, precizând că prin acest program au reuşit să obţină credite cu dobânzi convenabile pentru a-şi dezvolta activităţile agricole.

Gheorghe Flutur i-a anunţat pe agricultorii suceveni că în Senatul României se pregăteşte Legea pajiştilor şi păşunilor, precizând că intenţionează să organizeze o întâlnire cu agricultorii din tot judeţul pentru a discuta pe marginea acestui act normativ. Flutur a precizat că acest act normativ este bine venit, în condiţiile în care există situaţii în care în anumite localităţi preţurile pentru concesionarea păşunilor este extrem de ridicat. Liderul PDL Suceava a precizat că un crescător de animale s-a plâns că primăria din Câmpulung Moldovenesc a stabilit un preţ extrem de ridicat pentru concesionarea păşunilor, în condiţiile în care în alte localităţi din zona de munte, păşunile sunt oferite gratuit, iar agricultorii trebuie să plătească cheltuieli de întreţinere şi de pază.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe agricultorii suceveni să fie cât mai uniţi, pentru a-şi putea cere drepturile de care trebuie să beneficieze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a propus înfiinţarea unei bănci pentru agricultori.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur a propus înfiinţarea unei bănci pentru agricultori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ...tipic rromanesc... trimis de
( 4 iul 2013, 13:35:05
"sa ne dea"...da de ce?..pentru ca ne trebuie...
frumoase comentariile de pe feisbuc ale d-relor...si mamaia vrea mai multe pensie...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei