Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită oficială

Cătălin Nechifor, vizită în China

Marţi, 23 Aprilie 2013 (16:33:16)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, participă în perioada 23-29 aprilie 2013 la o vizită în Republica Populară Chineză, acolo unde va avea întâlniri cu reprezentanţi ai conducerii Partidului Comunist Chinez, ai Guvernului şi ai autorităţilor locale. Nechifor se va întâlni şi cu reprezentanţi ai autorităţilor din provincia Guizhou, cu care judeţul Suceava are încheiat un protocol de colaborare, încă din anul 2007.

De precizat că şeful administraţiei judeţene sucevene participă la această vizită în Republica Populară Chineză într-o delegaţie social-democrată.

În programul vizitei sunt prevăzute discuţii la nivel înalt cu reprezentanţi ai Partidului Comunist Chinez, ai Guvernului Republicii Chineze, precum şi cu factorii de decizie ai administraţiilor publice locale.

Potrivit Biroului de Presă al Consiliului Judeţean Suceava, pentru această vizită nu sunt cheltuiţi bani publici, iar întâlnirile cu oficialităţile chineze au drept scop lărgirea dialogului şi cooperării dintre România şi Republica Chineză, având în vedere deschiderea exprimată de firme private şi de stat chineze pentru a dezvolta afaceri în România.

În ceea ce-l priveşte pe Cătălin Nechifor, acesta a anunţat că interesul judeţului Suceava este şi acela de a dinamiza colaborarea cu provincia Guizhou, pentru a descoperi noi oportunităţi de a organiza acţiuni comune, atât în plan economic, cât şi social.

Menţionăm că pentru această vizită nu sunt cheltuiţi bani publici.

Nu în ultimul rând, Cătălin Nechifor va reprezenta şi interesele Casei de Prietenie Româno-Chineze şi ale Asociaţiei Române de Prietenie cu Republica Chineză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor, vizită în China.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Nechifor, vizită în China3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   E tare asta!!!!!! trimis de
(23 apr 2013, 20:19:36
cica nu se cheltuiesc bani publici!!!!!!!hau...hau....hau vizita e la nivel inalt cu guvernul chinez,i-a trimis bunicuta ILIESCU pe banii d-lui.....hau ...hau ...hau.....vor deschide chinezii ceva BAZARE ORIENTALE prin SUCEAVA,adica chinezarii la un leu bucata ca altceva ce dracu afaceri vor face cu noi.....o intrebare.....drumul pina la BUCALE a umflatului preaiubit tot pe bani privati s-a facut?....hau ...hau ...hau...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei