Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nouă milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru apă şi canalizare în mai multe localităţi sucevene

Luni, 23 Iulie 2012 (15:10:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

50 de localităţi sucevene vor beneficia de fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de liberalul Eduard Hellvig, pentru finalizarea sau continuarea unor lucrări care vizează introducerea alimentării cu apă şi a canalizării sau modernizarea unor drumuri.

Anunţul a fost făcut luni, de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, liberalul Ştefan Alexandru Băişanu. El a declarat că săptămâna trecută a avut discuţii pe această temă la Ministerul Dezvoltării şi că, în primă instanţă, de fonduri vor beneficia 23 de localităţi pentru proiectele de apă şi canalizare.

„Iată că în urma discuţiilor de la Ministerul Dezvoltării, la obiectivele pe programul HG 577, care înseamnă apă, canal şi drumuri, numai la apă-canal avem 23 de localităţi care vor primi finanţări în funcţie de activităţile pe care le-au desfăşurat până acum şi de necesităţile momentului. Vreau să atrag atenţia opiniei publice că din 23 de localităţi, la vremea la care au fost demarate licitaţiile pentru aceste proiecte şi programe, 18 aveau primari PDLşi doar cinci erau PSDşi PNL, ceea ce scoate în evidenţă modul în  care guvernarea Băsescu ştia să împartă bani în România. Vom aduce finanţări de la Ministerul Dezvoltării pentru apă, canal şi drumuri pentru circa 40-50 de localităţi, indiferent de culoarea politică a primarilor, pentru că în aceste localităţi trăiesc români, indiferent de voinţa pe care şi-au manifestat-o la un moment dat la vot”, a declarat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru apă şi canalizare în mai multe localităţi sucevene.
 Vizualizări articol: 1280 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nouă milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru apă şi canalizare în mai multe localităţi sucevene5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo USL ! trimis de
(23 iul 2012, 23:08:53
ASA E CORECT SA FIE SI SPER DIN TOT SUFLETUL CA ASA SA SE DERULEZE DEACUM INAINTE REPARTIZAREA DE FONDURI, SA SE TERMINE ODATA CU CLIENTELA POLITICA, SPER, SPER............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei