Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2011 - Anul XVI, nr. 196 (4794)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect de 8,3 milioane de euro pentru modernizarea drumului Ilişeşti – Ciprian Porumbescu

Duminică, 21 August 2011 (15:00:23)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat la sfârşitul săptămânii contractul de finanţare în valoare de 8,3 milioane de euro pentru modernizarea drumului judeţean Ilişeşti – Ciprian Porumbescu. Contractul a fost semnat prezenţa secretarului de stat din Ministerul Dezvoltării Regionale Răzvan Murgeanu, acesta arătând că Suceava este unul dintre judeţele ţării în care au fost derulate cele mai multe proiecte cu fonduri europene.

În ceea ce-l priveşte pe şeful administraţiei judeţene din Suceava, Gheorghe Flutur, acesta a declarat că drumul Ilişeşti – Ciprian Porumbescu este cel de-al şaptelea drum judeţean care se modernizează din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional. „Este un drum care leagă DN 17 de Stupca lui Ciprian Porumbescu. De asemenea, vreau să spun că este un proiect foarte dificil de executat, pentru că trece printr-o zonă cu mari alunecări de teren, cu multe lucrări de artă. Intenţia noastră este să demarăm lucrările cât mai repede, pentru că odată cu modernizarea acestui drum Stupca lui Ciprian Porumbescu va deveni un obiectiv turistic care va face parte dintr-un în circuit deschis”, a spus Flutur.

El a arătat că proiectul presupune modernizarea drumului pe o lungime de 7,5 kilometri, precum şi realizarea a 10.000 de metri liniari de şanţuri şi lucrări de drenaj în zonele afectate de alunecări de teren. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect de 8,3 milioane de euro pentru modernizarea drumului Ilişeşti – Ciprian Porumbescu.
 Vizualizări articol: 956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect de 8,3 milioane de euro pentru modernizarea drumului Ilişeşti – Ciprian Porumbescu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei