Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2010 - Anul XV, nr. 167 (4458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident cu un motoscuterist beat, care circula împreună cu fiica de 7 ani

Luni, 19 Iulie 2010 (17:17:33)

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi fiica sa în vârstă de 7 ani au ajuns la spital după ce au căzut de pe motoscuterul cu care se deplasau. Accidentul a fost sesizat la mai bine de cinci ore de la producerea sa, bărbatul de 32 de ani susţinând că a fost lovit de o maşină înainte de a cădea. Totuşi, această variantă nu este confirmată de ancheta poliţiei, mai probabil motoscuteristul dezechilibrându-se şi căzând fără a fi jenat de nimeni.

Duminică seară, la ora 20.40, prin numărul unic de urgenţe 112, Gavril C., în vârstă de 32 de ani, din comuna Brodina, a anunţat că, la ora 15.30, în aceeaşi zi, în timp ce conducea mopedul pe drumul judeţean din localitate, a fost implicat într-un accident rutier. El a relatat că în timp ce se deplasa împreună cu fiica sa de 7 ani a fost acroşat de un autoturism condus de un consătean, care a fugit. Se pare că iniţial acesta nu ar fi vrut să anunţe accidentul, încă, deoarece atât el, cât şi fiica acuzau leziuni destul de seriose, s-a răzgândit. O ambulanţă a sosit la faţa locului şi i-a transportat pe cei doi la Spitalul municipal Rădăuţi, unde au fost diagnosticaţi cu multiple traumatisme în zona capului şi a membrelor, necesitând, fiecare, aproximativ zece zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul de 32 de ani a precizat inclusiv maşina care l-ar fi lovit şi cine este proprietarul acesteia, Petru G., localnic din Falcău-Brodina. Autoturismul acestuia era într-adevăr avariat, însă proprietarul a prezentat o adeverinţă care atesta că fusese implicat cu respectiva maşină într-o tamponare, pe 12 septembrie 2009. Poliţiştii au efectuat totuşi o anchetă şi au concluzionat că avariile celor două vehicule nu sunt produse în acelaşi eveniment rutier.

Din ancheta creionată până acum rezultă că bărbatul de 32 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut în drum pe fondul consumului de alcool, atât el şi fiica suferind leziuni din cauza căzăturii pe asfalt.

La ora la care a fost verificat cu etilotestul, Gavril C., avea o concentraţie de 0,31 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii din Brodina continuă ancheta din acest caz, pentru a lămuri pe deplin cum stau lucrurile în acest caz,

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu un motoscuterist beat, care circula împreună cu fiica de 7 ani.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accident cu un motoscuterist beat, care circula împreună cu fiica de 7 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei