Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iul 2008 - Anul XIII, nr. 169 (3850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condiţii

Candidaţii PSD: Celebri, bogaţi şi sănătoşi

Luni, 21 Iulie 2008 (15:54:51)
Departajarea amatorilor de un mandat de senator sau deputat, din rândul PSD Suceava, se va face până la sfârşitul acestei săptămâni. Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, a declarat, luni, în conferinţă de presă, că în organizaţia pe care o conduce sunt mai multe persoane care doresc să candideze la alegerile parlamentare din toamnă, decât colegiile disponibile, respectiv 10 colegii de deputaţi şi 4 de senatori. Prin urmare, în cadrul Biroului Permanent Judeţean au fost stabilite criteriile de selecţie, iar în cursul următoarelor zile se va face evaluarea aspiranţilor. Vor fi avantajaţi candidaţii foarte bine cunoscuţi la nivelul judeţului sau măcar în colegiul în care doresc să candideze, cei care au banii necesari pentru a-şi susţine campania electorală şi cei cu o stare de sănătate foarte bună, cu disponibilitate la efort fizic şi intelectual.Mîrza a arătat că la definitivarea candidaturilor PSD va ţine cont şi de cine sunt candidaţii de la celelalte partide, cu atât mai mult cu cât ţinta pentru aceste alegeri o reprezintă câştigarea a 5 colegii de deputaţi şi două pentru Senat. „Pornesc toţi cu şanse egale. Eu voi susţine toţi candidaţii şi mă voi ocupa şi de campania mea. Vom veni cu oameni din partid şi nu vom importa de la celelalte partide, cum importă PDL de la PSD, vezi cazul Vitcu. Vitcu la PSD e vechi, îl critică şi spune că s-a săturat lumea de el, la ei e nou”, a precizat Gavril Mîrza. Acesta a mai spus că nu vor mai avea nici candidaţi trimişi de Bucureşti să candideze la Suceava, aşa cum s-a întâmplat în 2004 cu Octav Cozmîncă sau Tudor Mohora.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidaţii PSD: Celebri, bogaţi şi sănătoşi.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidaţii PSD: Celebri, bogaţi şi sănătoşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei