Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 170 (7782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Regulile de respectat la Festivalul "Întâlniri Bucovinene”, de la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc a anunțat măsurile care trebuie respectate de participanții la Festivalul Internațional de Folclor "Întâlniri Bucovinene", ediția a XXXII-a, din perioada 23–25 iulie a.c., în condițiile epidemiologice actuale.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a arătat că în conformitate cu măsurile prevăzute de legislație pentru desfășurarea evenimentelor publice și a avizului Direcției de Sănătate Publică Suceava, organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2500 de spectatori, cu asigurarea unei suprafețe de 2mp pentru fiecare persoană, precum și cu purtarea măștii de protecție.

Pentru buna organizare a festivalului, persoanelor participante la eveniment li se va efectua un triaj observațional, care nu va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). Anunțuri scrise privind regulile de distanțare fizică vor fi plasate la loc vizibil și accesul pe platoul central se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5 m, prin montarea de marcaje. Participanților le va fi verificată temperatura, iar celor care refuză nu li se va permite accesul în locație. Masca de protecție trebuie purtată pe toată durata evenimentului și trebuie să acopere gura și nasul. Persoanele prezente la festival își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant avizat, pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție de organizator. De asemenea, vor fi stabilite fluxuri de intrare/ieșire separate, unice pentru facilitarea menținerii distanței fizice pentru membrii ansamblurilor participante.

Potrivit primarului Mihăiță Negură, membrii ansamblurilor participante la acest eveniment vor fi cazați la hotelurile și pensiunile stabilite anterior doar dacă: prezintă adeverința de vaccinare împotriva virusului SARS-Cov-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau  prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS – Cov -2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-Cov-2 nu mai vechi de 24 ore sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS – Cov -2.

„Pentru ceilalți participanți la eveniment, menționăm că centrul de vaccinare și testare împotriva virusului SARS-Cov-2 se află situat la aproximativ 200 de metri de locul evenimentului, în cadrul sălii de sport a Liceului "Dragoș - Vodă", unde se pot testa”, a precizat primarul.

Pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului se va face dezinfecția regulată cu substanțe biocide autorizate a celor 200 de scaune ce vor fi puse la dispoziția spectatorilor. Scaunele vor fi amplasate la un interval de 1,5m pentru distanțare. Atât înainte de începerea evenimentului, cât și pe timpul pauzei se vor transmite comunicate audio, în legătură cu măsurile ce trebuie respectate; se vor pune la dispoziție recipiente/coșuri de gunoi cu capac, în număr rezonabil, dedicate exclusiv aruncării măștilor de protecție, precum și toalete ecologice. Toaletele se vor dezinfecta cu substanțe biocide autorizate, înainte și după fiecare spectacol.

În acest an, zona de comercializare a produselor va fi generoasă ca suprafață, pentru a putea permite distanțarea comercianților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Regulile de respectat la Festivalul "Întâlniri Bucovinene”, de la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulile de respectat la Festivalul "Întâlniri Bucovinene”, de la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei