Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 apr 2020 - Anul XXV, nr. 78 (7383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Numire

Doctorul militar Daniel Ionuţ Derioiu, noul manager al Spitalului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat în mod oficial conducerea Spitalului Judeţean Suceava. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Viorel Seredenciuc a declarat că în cursul zilei de joi a luat act în mod oficial de demisia dr. Florin Filip din funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean. Seredenciuc a spus că în acelaşi timp a semnat şi dispoziţia prin care la conducerea Spitalului Judeţean Suceava a fost numit director interimar colonelul Daniel Ionuţ Derioiu, medic la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov. Noul director urmează să-şi stabilească noua echipă de conducere a spitalului.

Daniel Derioiu este medic specialist medicină de familie, atestat în medicina de urgenţă, în acupunctură şi medicină tradiţională chineză. Noul manager al Spitalului Județean Suceava a participat, anul trecut, la cel mai mare exercițiu medical din istoria NATO, care s-a desfășurat la Brașov, în poligonul Cincu. La exercițiul militar Vigorous Warrior 2019 de la Brașov au fost mobilizați aproximativ 2.000 de militari români și străini.

Reamintim că armata a preluat conducerea Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, joi dimineață. Un grup de medici militari a început organizarea activității, în vederea repunerii unității medicale pe linia de plutire. Spitalul se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește personalul, miercuri fiind prezenți la muncă doar 340 de angajați, din totalul de 1.500.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doctorul militar Daniel Ionuţ Derioiu, noul manager al Spitalului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 5789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Doctorul militar Daniel Ionuţ Derioiu, noul manager al Spitalului Judeţean Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei