Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2020 - Anul XXV, nr. 165 (7470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

URA ne ia încet-încet libertatea!

Sunt un mare optimist și așa voi rămâne. Acum sunt multe semne că necazul e mare asupra noastră, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu bine.

Îl cred pe Luc Montagnier, laureatul Premiului Nobel pentru Medicină din 2008, când spune că virusul Covid 19 a fost creat de om. În urma cercetărilor sale, în genomul coronavirusului s-au descoperit inserții de HIV. Concluzia e clară: dacă pentru HIV nu există vaccin, nici pentru coronavirus nu se va găsi prea curând. Amăgirea-i mare! Să învățăm să trăim cu el, să ne protejăm și să nu ne fie frică de el, că e mai slab decât gripa, cu care suntem obișnuiți an de an.  Curaj, oameni buni!

Situația grea de pe Glob este exploatată la maximum de cei fără suflet. Încerc să găsesc un cuvânt potrivit pentru situația actuală! URA e cuvântul! Diavolul și oamenii prin care el lucrează urăsc tot ce e bun și ziditor, de folos și trainic. Se dorește să i se ia omului toate darurile de la Dumnezeu: viața, libertatea, sănătatea, iubirea. Despre țara noastră, pot să spun că rezistă eroic. La câte trădări ale conducătorilor noștri, la ce bombardamente ideologice, psihologice și experimente suntem supuși cu toții, numai Dumnezeu ne dă puterea să mergem înainte cu Sfânta Liturghie și Sfânta Împărtășanie.

Satana nu mai are răbdare! Dar, a avut el vreodată? Dacă vrei să robești un om, îi insufli îndoială, frică, îi ataci temelia valorilor și îl dezbini. Te folosești de manipulare și pui toate armele în lucrare. Media e în prima linie și am văzut câte minciuni și ce știri ni se dau să le înghițim zilnic. Ne otrăvesc mintea în fiecare clipă, vor să capitulăm, să fim înfricoșați și slabi. Omul ajunge să nu mai știe ce e cu el. Se numește REEDUCARE! Vă e cunoscut termenul. Așa au făcut comuniștii cu elita noastră în lagăre și în închisori.

Astăzi pe Glob e tot o reeducare. Nimic nu mai e bun. Dumnezeu nu mai e bun, valorile sunt depășite, totul trebuie demolat. De mult trag semnalul de alarmă în privința ideologiei neomarxiste, care e malefică. „Politica corectă” e inoculată lumii. Ea aduce ură, încătușarea minții, spălarea creierului, aduce lipsire de libertate, dictatură. Majoritatea să cedeze în fața minorității? E nedemocratic, e absurd! Dacă spui adevărul și lupți pentru valori, ești pus la zid de presa vândută și postaci plătiți și ești împroșcat imediat: conspiraționist, evul mediu, primitiv, habotnic, fanatic. Dacă îți iubești țara, ești extremist, naționalist. Dacă vorbești de Dumnezeu și Biserică, imediat sar cei plini de ură față de haina preoțească, cei mai mulți, fără cultură istorică, fără civilizație, ci doar cu frustări acumulate și idei preconcepute despre cum ar trebui să arate și să spună Biserica.

Biserica a fost în prima linie în timpul pandemiei și va fi mereu aproape de oameni, atât la bine, cât și la greu.

Încet-încet, nu o să mai fim OAMENI, dacă nu ne apărăm la timp. Noi oamenii avem acum grija cea lumească a coronavirusului, dar Satana și oamenii care-i slujesc exploatează asta și își urmăresc scopul: vor să ne ia identitatea, să ne controleze, să ne ia libertatea, să ne fure mintea. Pentru a reuși asta, munca lor imensă e să ne înrăiască și asta este agenda neomarxistă cu falsa toleranță pe care ei o propovăduiesc.

Ultima redută e sufletul omului. Cine îl are pe Dumnezeu în suflet, e vaccinat la ură și nu va accepta un stăpân străin și rău niciodată. Cât mai avem putere în noi să luptăm. Dacă nu o vom face, nu vom mai avea unde să plecăm genunchiul pentru că vor pune lacăt pe biserici și vom alerga cu limba scoasă să găsim vreun pustnic care a scăpat de urmărirea lor pentru a ne spune un cuvânt de îmbărbătare.

Oameni buni, libertatea e darul lui Dumnezeu! Să fim uniți în rugăciune, să ne păstrăm credința, să ne ajutăm și s-avem grijă unii de alții, să fim responsabili în societate, în Biserică, în familiile noastre, în țara noastră binecuvântată de Dumnezeu, la care râvnesc mulți, dar să-și pună pofta-n cui!

Pr. Justinian-Remus A. Cojocar

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului URA ne ia încet-încet libertatea!.
 Vizualizări articol: 2597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
URA ne ia încet-încet libertatea!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei