Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 iun 2012 - Anul XVII, nr. 148 (5053)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reţete de post

Turtă de verdeţuri

Reţeta de turtă de verdeţuri din ierburi, caşcaval vegetal, ceapă, ulei, seminţe de coriandru, sare şi piper.

Ingrediente:

500 g ierburi de primăvară: leurdă, măcriş, untişor, păpădie, lobodă etc.

150 caşcaval vegetal

1 ceapă

3 linguri ulei

un vârf de linguriţă seminţe de coriandru măcinate

sare

piper

Mod de preparare:

Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, după care căliţi-o în ulei la foc mic 1-2 minute. Curăţaţi şi spălaţi ierburile, apoi căliţi-le împreună cu ceapa, 4-5 minute, la foc mic. Lăsaţi-le să se răcească puţin, apoi adăugaţi caşcavalul dat pe răzătoarea mare şi coriandru măcinat.

Potriviţi de sare şi piper, apoi puneţi amestecul în două castroane unse cu ulei. Puneţi castroanele în cuptorul încins şi coaceţi la foc potrivit spre mic circa 30 de minute. Scoateţi-le din cuptor, lăsaţi-le să se răcească puţin, apoi răsturnaţi-le pe farfurii. Serviţi turtele de verdeţuri calde.

(sursa: www.restaurantedelux.ro)

 

Drob de legume de post

Ingrediente:

2 cutii de pateu vegetal (250 g), 200 g. orez fiert în prealabil, 250 g. morcovi, 250 g. cartofi, câte trei legături de ceapă verde şi usturoi verde, 2 legături mărar, o legătură pătrunjel, sare şi piper după gust.

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă, îi cureţi şi îi dai pe răzătoare. Fierbi şi morcovii curăţaţi şi îi dai pe răzătoare. Tai verdeţurile mărunt şi într-un vas amesteci legumele şi orezul împreună cu pateul vegetal. Potriveşti gustul de sare şi piper şi pui compoziţia într-un vas termo rezistent pe care îl dai la cuptor. Va ieşi un drob de legume delicios!

(Sursa: www.culinar.ro)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reţete de post.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reţete de post0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Religie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei