Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 sep 2020 - Anul XXV, nr. 226 (7531)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final de campanie

Octavian Ilisoi: ”Nu promit autostrăzi sau drumuri expres, ci doar că voi fi sincer și deschis cu alegătorii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi, candidatul ALDE pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a declarat că alegerile de duminică trebuie să fie un moment de cotitură nu doar pentru politica locală, ci și pentru cea națională. Mesajul său la finalul acestei campanii electorale a fost unul de schimbare a actualei clase politice, iar cei care vin să aducă o nouă mentalitate, o nouă modalitate de abordare a problemelor și de dialog cu cetățenii.

”Am avut întâlniri cu sute sau poate chiar mii de persoane din județ și aproape toți mi-au spus că s-au săturat de politicienii din România. Au și dreptate, pentru că politicianul român este asociat cu diverse fapte de natură penală, chiar dacă nu le-a săvârșit. La finalul acestei campanii încă am speranța că politica poate fi făcută și altfel, o politică a bunului-simț, a adevărului și a responsabilității. Eu nu aș putea sta în fața unui om să-i promit ceva ce știu că nu îi pot oferi. Din păcate, alți politicieni nu doar că pot, dar mint și cu o nonșalanță ieșită din comun”, a arătat Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava a făcut un apel către alegătorii din județ ca duminică să pună ștampila nu doar emoțional sau la sugestia vreunui apropiat, ci cu gândul că sunt politicieni care își doresc să fie sinceri și onești în relația cu cel de la care cere un vot.

”Eu nu vă promit autostrăzi, pentru că asta fac de 30 de ani toți politicienii, indiferent de partidul pe care îl reprezintă. Nu vă promit nici drumuri expres, aeroporturi sau râuri navigabile. Vă pot promite că tot ceea ce vorbesc cu voi, cu oamenii, va fi la modul cel mai deschis. Vă aștept la vot și să alegeți cum vă dictează propria conștiință”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Nu promit autostrăzi sau drumuri expres, ci doar că voi fi sincer și deschis cu alegătorii”.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Octavian Ilisoi: ”Nu promit autostrăzi sau drumuri expres, ci doar că voi fi sincer și deschis cu alegătorii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei