Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2016 - Anul XXI, nr. 103 (6216)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Somaţie publică

Cătălin Miron: “Candidaţii care s-au lepădat de PSD să se lepede rapid şi de avantajele politice reieşite din apartenenţa la PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, preşedintele PNL Rădăuţi şi candidatul acestui partid pentru funcţia de primar al acestui municipiu al judeţului Suceava, a lansat o somaţie publică la adresa oamenilor care au trecut prin PSD şi brusc au redescoperit o nouă doctrină. Într-un discurs tranşant, Cătălin Miron le-a cerut oamenilor care sunt în PSD sau care au trecut prin acest partid şi care beneficiază de diferite avantaje conferite de statutul lor să renunţe la toate privilegiile, atât ei, cât şi familiile lor.

Săgeţile îi vizează în special pe doi dintre contracandidaţii la funcţia de primar şi ale căror familii primesc bani din funcţii în care au ajuns doar datorită faptului că au cochetat cu PSD.

“Domnule Boliacu, aţi ajuns director economic la Spitalul Judeţean Suceava cu sprijin politic PSD şi nu datorităexperienţei dumneavoastră profesionale. Ține de firescul lucrurilor să vă daţi demisia din această funcţie dobândită politic. Vreau să vă felicit pentru noua doctrină politică descoperită de circa o lună de zile şi sper că lepădarea de PSD nu este una conjuncturală şi nici formală, ci principială”, este mesajul transmis de Cătălin Miron.

Candidatul liberalilor pentru Primăria Rădăuţi a ţinut să amintească şi de avantajele pe care şi le-a creat un alt personaj politic, şi asta tot din postura colaborării cu PSD, partid de care între timp s-a dezis.

“Domnule Andronachi, ştiu că sunteţi astăzi un politician resetat, că aţi descoperit acum adevărata <cale politică> şi că toată activitatea anterioară din PSD, UNPR, iar apoi iarăşi PSD aţi făcut-o dintr-o rătăcire spirituală şi doctrinară profundă. Știu că, tot întâmplător, mama dumneavoastră a fost numită director la Colegiul <Eudoxiu Hurmuzachi> de către PSD drept recompensă politică pentru buna purtare în respectarea regulilor traseismului politic. Cred că nu vreţi să fiţi considerat doar un oportunist politic şi o veţi ruga pe mama dumneavoastră să-şi dea demisia. Nu cred că nu va face acest lucru, şi astfel veţi risipi aproape toate suspiciunile că sunteţi doar alt candidat PSD”, a arătat Cătălin Miron.

 

“Cei care vă ameninţă din poziţiile pe care vremelnic le ocupă nu sunt deloc puternici”

În consecinţă, preşedintele PNL Rădăuţi le-a adresat celor doi candidaţi o somaţie: “cei care s-au lepădat de PSD să se lepede rapid şi de avantajele politice reieşite din apartenenţa la PSD”.

În opinia lui Cătălin Miron, nu este nici un păcat să fii candidatul PSD pentru funcţia de primar în orice localitate din ţară, cu atât mai puţin în Rădăuţi, dar grav este să candidezi din partea PSD pentru un alt partid politic, „un senzor de alarmă care trebuie să ne arate că societatea în care trăim este captivă exclusiv unor interese de partid”.

Cătălin Miron a mai menţionat că aceste interese de grup ale PSD sunt o realitate cruntă pe care rădăuţenii o trăiesc zi de zi, ceas de ceas, iar acest lucru trebuie să înceteze.

“Consecinţele acestui tip de politică sunt subdezvoltarea, corupţia şi lipsa oricăror perspective. În plus, rădăuţenii mai trăiesc şi frica de a nu deveni ţintele răzbunării politice. Nu este o vorbă goală, este o realitate care se înregistrează de foarte mult timp în Rădăuţi. Sunt hotărât să schimb această realitate. Rădăuţiul trebuie să fie viu şi trebuie modernizat, iar împreună vom face acest lucru. Cei care vă ameninţă din poziţiile pe care vremelnic le ocupă nu sunt deloc puternici cum vor să pară şi de aceea le cer rădăuţenilor să nu-i mai lase să semene frica, ura şi dezbinarea. Este lupta noastră pentru viitorul oraşului nostru”, a încheiat Cătălin Miron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: “Candidaţii care s-au lepădat de PSD să se lepede rapid şi de avantajele politice reieşite din apartenenţa la PSD”.
 Vizualizări articol: 3087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cătălin Miron: “Candidaţii care s-au lepădat de PSD să se lepede rapid şi de avantajele politice reieşite din apartenenţa la PSD”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei