Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 apr 2016 - Anul XXI, nr. 92 (6205)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În linie dreaptă

Dorel Constantin Dumitraş şi-a definitivat proiectele care vor scoate Moara din amorţire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorel Constantin Dumitraş şi-a creionat echipa şi proiectele cu care va pleca în bătălia pe care o consideră drept începutul readucerii comunei Moara la statutul pe care-l merită. Actualul consilier local va candida pentru funcţia de primar în Moara din partea UNPR, iar numele său se va regăsi pe un loc eligibil pe listele acestui partid pentru funcţiile de consilieri judeţeni.

„Principalul meu obiectiv, şi cel mai important pentru întreaga comunitate din Moara, este acela de a le reda oamenilor ceea ce este a lor: comuna. Pentru asta este nevoie de transparenţă în administraţia locală şi în toate actele care presupun cheltuirea banului public”, a spus Dorel Constantin Dumitraş.

Printre proiectele concrete cu care candidatul din partea UNPR se prezintă în faţa oamenilor din Moara se numără modernizarea infrastructurii rutiere, a staţiilor de autobuz, a trotuarelor şi a parcurilor, precum şi extinderi masive ale reţelelor de apă, canalizare, electricitate şi introducerea gazului metan.

„La bugetul local au fost şi sunt resurse financiare. Dar asta nu înseamnă că trebuie să stăm cu mâinile în sân şi să nu facem nimic. Atragerea investitorilor în comună va fi garanţia apariţiei unor noi locuri de muncă, iar una din căile de a îndeplini acest obiectiv este atragerea de fonduri europene, pentru proiecte în toate domeniile de activitate”, a arătat Dorel Constantin Dumitraş.

Obiectivele pe termen scurt şi termen lung mai vizează construcţia unei grădiniţe cu program prelungit, construcţia de săli de sport la Moara Nică, Liteni şi Moara Carp, dar şi ridicarea unui azil de bătrâni, fără a neglija implicarea în sprijinirea culturii şi cultelor.

 

„La Moara primează interesul propriu al actualului primar”

La fel de importantă este achiziţionarea unei maşini de pompieri, a unei autospeciale de salvare şi crearea unui serviciu de intervenţie care sa fie la dispoziţia cetăţenilor 24 de ore din 24. Pe lista de priorităţi se regăseşte modernizarea serviciului salubrizare prin achiziţionarea de maşini şi echipamente, care să ducă la scurtarea timpului de colectare a gunoiului menajer la maximum o săptămână, fără a creşte preţul plătit de cetăţean, dar şi modernizarea sistemului de iluminat public.

Dorel Constantin Dumitraş spune că toate aceste proiecte sunt perfect realizabile şi vorbeşte din perspectiva omului care a fost în interiorul administraţiei locale din Moara, fără a putea face mare lucru pentru dezvoltarea comunei.

„Am fost acolo, ştiu că se putea face enorm de mult, însă nu se vrea, deoarece primează interesul propriu al actualului primar. Îmi reproşez faptul că nu am putut să-mi duc la îndeplinire multe din proiectele mele şi să-i ajut pe toţi cetăţenii din comună, deoarece mai tot timpul am fost obstrucţionat şi şicanat de actualul primar. Ţin minte şi acum că acesta îmi spunea frecvent: <Ce te bagi, eşti primar?>. Regret enorm că am crezut într-un primar căruia i se potriveşte proverbul românesc <a fi domn e o întâmplare, a fi om e lucru mare>. Îi asigur pe toţi cetăţenii comunei Moara de tot sprijinul, atenţia, implicarea şi priceperea mea în administraţie şi le promit că voi fi prezent 24 de ore din 24 în slujba lor, a cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite”, a fost declaraţia tranşantă a candidatului din partea UNPR pentru Primăria Moara, Dorel Constantin Dumitraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorel Constantin Dumitraş şi-a definitivat proiectele care vor scoate Moara din amorţire.
 Vizualizări articol: 2380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Dorel Constantin Dumitraş şi-a definitivat proiectele care vor scoate Moara din amorţire4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei