Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 sep 2015 - Anul XX, nr. 206 (6018)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cros

Organizatorii aşteaptă o participare masivă la prima ediţie a Crosului Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, iniţiatorul competiţiei Crosul Sucevei, se aşteaptă la o participare masivă a sucevenilor la acest eveniment sportiv care se va desfăşura duminică, 6 septembrie, începând cu ora 12,00 din faţa Casei de Cultură. „Ne aşteptăm la o participare masivă pe toate categoriile de vârstă şi am rămas surprins că la ultima categorie de vârstă, peste 50 de ani, avem înscrişi deja mulţi doritori”, a spus Balan. El a menţionat că această primă ediţie a Crosului Sucevei, competiţie organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Național Liberal Suceava, se doreşte a fi o ediţie specială, invitându-i pe suceveni să vină în număr cât mai mare la mişcare. „Probabil că sucevenii au primit în cutiile poştale flyere prin care noi am încercat să promovăm evenimentul. Trebuie să precizez faptul că la cros nu pot participa decât cei cu domiciliul în municipiul Suceava. Nu pot participa sportivii de performanţă legitimaţi la cluburi pentru că acest cros este adresat sportului de mase. Oamenii trebuie să aibă convingerea că această competiţie se va desfăşura sub auspiciile transparenţei şi corectitudinii”, a declarat Balan. 

 
Megaconcert Voltaj, Maxim, Andrei Leonte și Naguale

Ioan Balan i-a invitat pe suceveni şi la megaconcertul care va urma Crosului Sucevei şi care va avea loc tot duminică, pe esplanada Casei de Cultură, începând cu ora 19,00.  Vor cânta și vor încânta publicul cu ultimele hituri Voltaj, Maxim, Andrei Leonte și Naguale. „Va fi un eveniment de excepţie din punct de vedere al producţiei. Vom avea sunet de cea mai bună calitate, lumini, lasere şi tot ceea ce presupune o producţie de înaltă calitate”, a spus liderul liberal.


Mihalescul: „Cred că merită ca din când în când să facem ceva şi pentru comunitate”

Preşedintele grupului Marelvi Electrocasnice, Dumitru Mihalescul, sponsorul principal al Crosului Sucevei, a declarat că susţine cu inima deschisă evenimentul, arătând că Suceava are nevoie de oameni precum Ioan Balan. „Mă bucur că am ocazia să sprijin  această acţiune sportivă iniţiată de colegul meu Ioan Balan şi Asociaţia Judeţeană de Atletism şi invit toţi sucevenii să vină să participe la acest cros. Cred că merită ca din când în când să facem ceva şi pentru comunitate. Avem nevoie de astfel de oameni, de aceea sunt alături de Ioan Balan, un om care nu vorbeşte mult, însă care face, un om care face ceea ce promite. Avem nevoie de asemenea oameni şi de aceea sunt alături şi voi fi în continuare alături de Ioan Balan”, a declarat Mihalescul.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism, lectorul universitar Sorin Raţă, fost campion naţional la atletism, a declarat că organizatorii sunt la zi cu pregătirea crosului şi că până joi seară erau înscrişi peste 300 de suceveni.

„Înscrierile continuă până duminică la ora startului. Premiile sunt cele 30 de televizoare, plus 10 aspiratoare care vor fi trase la tombolă. Suntem la zi cu toate avizele de la Primăria Suceava, de la Jandarmerie, de la Poliţia Rutieră. Mulţumesc domnului Mihalescul, domnului deputat Ioan Balan pentru implicarea pe care o are şi sper să o aibă şi în anii următori în organizarea Crosului Sucevei.  La anul sperăm să putem prinde crosul într-un turneu naţional şi să aducem cei mai buni atleţi din România la Suceava”, a declarat Raţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizatorii aşteaptă o participare masivă la prima ediţie a Crosului Sucevei.
 Vizualizări articol: 2348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizatorii aşteaptă o participare masivă la prima ediţie a Crosului Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei