Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2014 - Anul XIX, nr. 272 (5781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îndemn

Flutur îi cheamă pe tinerii suceveni să facă politică în noul PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, i-a îndemnat pe tinerii din judeţul Suceava să facă politică în noul PNL. Gheorghe Flutur a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că noul PNL va fi deschis în special tinerilor, care vor putea să facă astfel politică într-un partid care va miza pe tânăra generaţie de politicieni. „Va trebuie să deschidem partidul. Şi în ceea ce mă priveşte ca secretar general, dar şi în calitate de copreşedinte al PNL Suceava, doresc să deschidem partidul mult mai mult şi mai curajos către tineri. Şi le adresez rugămintea să vină să facă politică. Se poate face politică într-un partid normal, democratic, în care poţi să-ţi spui părerea şi în care să ai şi alte păreri decât alţii”, a spus Flutur. El a arătat că PNL are nevoie de foarte multă creativitate, cu atât mai mult cu cât la aceste alegeri prezidenţiale s-a dovedit că formaţiunile politice nu au fost pregătite şi au fost luate prin surprindere de „era internetului şi de Facebook”.  „Avem nevoie de iniţiativă, de sânge proaspăt şi de mulţi tineri. De aceea fac acest apel, pentru că noi, cei care avem câţiva ani în politică, trebuie să fim conştienţi că trebuie să încurajăm şi să formăm o generaţie tânără care cândva va trebui să ne ia locul”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a precizat că începând cu data de 10 noiembrie 2014 există o hotărâre definitivă a Tribunalului Bucureşti prin care a fost înfiinţat noul PNL, format din PDL şi fostul PNL. Gheorghe Flutur a amintit că a făcut parte din echipa de negociere pentru înfiinţarea noului PNL, subliniind că „am o mare bucurie în suflet că instinctul nostru politic din primăvara acestui an a fost corect”. „Am mutat două partide, unul cu 15 procente la europarlamentare, altul cu 12%, şi ce am fi făcut franjuraţi şi dacă nu făceam marele PNL? Am făcut acest lucru, au fost destule frământări interne, am negociat şi am reuşit să facem un singur partid de dreapta, care a dat candidatul la preşedinţie. Avem, România are, un preşedinte de dreapta, şi pentru că ne-am unit noi, dar şi pentru că electoratul a vrut”, a declarat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a explicat că pentru perioada următoare noul PNL va avea ca prioritate consolidarea internă a formaţiunii politice, până la structurile de la nivelul secţiilor de votare, dar şi punerea aplicare a noului statut al partidului. Flutur a adăugat că un alt obiectiv important va fi  pregătirea strategiei pentru câştigarea alegerilor locale din anul 2016. „Mai este un an şi jumătate şi va trebui ca acest partid să dea cei mai buni şi cei mai performanţi candidaţi”, a mai spus Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi cheamă pe tinerii suceveni să facă politică în noul PNL.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur îi cheamă pe tinerii suceveni să facă politică în noul PNL1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei